Bună.
Ştiu momentul, etc. Dar gândeşte-te la altceva. Dacă îţi spunea că totul a fost un pariu, cum mi-a făcut mie un bou?! Frate, trăieşte-ţi viaţa! Asta e. Multe c***e şi afemeiaţi. dar. trecem peste!
De ce nu ar mai avea rost`?)
Alt ''emoist'' care sufera.
Pisi. viata nu a inceput cu ea si nici nu se termina.
Crezi ca daca spui prostii nu o sa mai dai peste fete ca ea?
Ma faci sa rad`!
TREZIREA NATIUNEE`!
Dati 2 palme pana nu-ti dau eu un pumn in gura`!
Da, normal... Acum, baietii, vedeti si voi cum e sa fiti luati este picior, pacaliti, batjocoriti! Lasa, sunt destule fete lasate insarcinate si parasite de unii care le promit ca ei sunt alesii vietii lor. Si fetele astea nu s-au omorat! Sa mai fie si baieti care sa sufere!
Asta inseamna ca nu tea iubit si nu stiu din ce motiv tea sarutat.
Lasa treci peste, sunt multe fete.
Offf doamnee... doar pentru o despartire sa nu mai aiba viata rost? Serios, e normal sa suferi daca ai tinut la ea, dar viata merge inainte nu a fost ea ultima ta cucerire/iubire, stai linistit ca sigur acolo undeva este si o fata perfecta pentru tine, trebuie sa ai rabdare, pentru ca atunci cand te astepti mai putin atunci dragostea te loveste, ea nu a pus suflet, fi puternic si gata.
Omule,ai toata viata inainte, dupa cum se vede esti adolescent...
Sunt mii si mii de fete mai frumoase ca cea care te-a ranit, care s-ar putea sa te placa daca te vor vedea.Viata merge inainte orice s-ar intampla.
Nu mai fi asa emotiv, asta e te-a despartit de ea... Nu conteaza, gasesti tu alta mai buna.