Îndicat ar fi să te faci în zona aceea în timpul dușului, cu apă destul de caldă, pentru ca așa se menține pielea "moale" să zicem așa. Lași să curgă apa puțin, și în timp ce curge te faci în zona aceea, eu așa am făcut și nu m-a durut niciodată și nici nu am avut probleme. Odată ce ai ieșit din duș te dai cu o cremă în zona aceea(așa nu te irită și nu te mănâncă), și o să ai o zonă genitală foarte fresh, curată .
Pai cel mai indicat ar fi, sa iti dai cu un gel sau spuma, altfel este posibil sa se irite pielea, gelul de dus normal usucă pielea sau sapunul, mai ales dacă ai pielea sensibilă.
Eu ca fata folosesc spuma de ras, de aceea de bărbierit pentru bărbați, nu recomand gel de ras, e nașpa si ustura pielea, se întinde ca. mucii :-)). Gillette ar fi o varianta buna. Poti incerca.
O masina de tuns mica e buna, lama e pentru femei daca le place sa simta durere langa vagin treaba lor. Tragi cu o lama flocii tai si urlii mai rau decat lupii la luna noua. Masina de tuns nu necesita *** umezi, merge cand sant uscati si face treaba buna
Trebuie ca astfel o sa te irite... Eu prefer sa ma fac cu mașina de tuns și asa evit iritațiile.
Cred ca pentru baieti masina de tuns este cea mai buna. Dar si aceasta nu cu zero, ca sa nu transforme parul ramas in tepi, mai ales daca mai faci si sex.
Regedesubmunte întreabă: