| Lorena789456 a întrebat:

Frica de fantome desi am o varsta ...Solutii? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Ok acum problema ta domnisoara.
Frica de fantome,ok. sa incepem altfel
iti este frica ziua sau noaptea? (presupun ca noaptea)
ok,deci prin urmare frica de noapte = frica de necunoscut.
Fantome nu exista,nu exista nimic supranatural,toate-s doar imaginatia oamenilor.
Nascociri gen, fantome,moroi,strigoi,candva credeam si eu in ele, insa cu timpul am inceput sa vad ca nu EXISTA.
Daca exista vreun dumneze, sau vreo 'satana' noi numai traiam demult.
nu cred in forte supranaturale, sunt ateu cred doar in ceea ce vad si in ceea ce imi pot explica.
cum i-am explicat si lu' IIILuKaIII despre anumite dovezi.
Nu exista dovezi, imaginatian e joaca feste.
noi daca credem in ele, ajungem sa deveinm paranoici happy orice se intampla poc. " vai dumnezeu a facut a dres " sa fim seriosi laughing

8 răspunsuri:
| Gesara a răspuns:

Gandeste-te ca fantomele nu au nimic cu tine.Adica din 7 miliarde de ce te-ar laege pe tine?

| ๖ClaSSic a răspuns:

Gandeste-te ca singura fantoma e nenea ala cu cerseaful pe cap.E doar in mintea ta. Nu exista asa ceva.hee hee Totul tine de autocontrol, nu lasa frica sa puna stapanire pe tine.

| RIze1KDE1LuNA a răspuns:

Cumva Dumnezeu nu te ajuta? Popa iti ia bani degeaba si nu iti da raspunsul cu privire la existenta fantomelor? laughing)) Cauta in stiinta cred ca iti va oferi cel putin cateva raspunsuri pentru linistea ta mentala cu privire la fantome si cel putin o veioza cu led sau cu lichid pe care sa o tii aprinsa noaptea si astfel sa dormi linistita (ca un copil mic:X)
Sau incearca sa adormi cu muzica:X ...gen phantom of the operalaughing

| Liviu a răspuns (pentru RIze1KDE1LuNA):

Ok Ok epic,vorbesti de dumnezeu si dupa de stinta? cauta prima data tu date despre dumnezeu, apoi sfatuieste pe alti sa caute, prin urmare, raspunsul tau nu are logica.
daca tu insuti vei intreba pe 'popa' ala de care spui.
o singura intrebare, te va lua cu tot felul de aluzi si tot felul de prostii si nu iti va raspunde la ea.
pune-i o intrebare gen.
1.Cum sau inmultit oameni din adam si eva daca incestul era interzis?
2.Cum a ramas fecioara maria insarcinata fara contact sexual? ea find virgina.(chipurile)
3.Biblia a fost scrisa de oameni, ca si povestile populare biblia a capatat o alta intorsatura povestita de la om la om.
exemplu: eu daca scriu o carte despre zana maseluta si mint acolo ca m-a vizitat, a transformat apa in vin, a mers pe apa, si o las mostenire copiilor mei, ii cresc cu credinta in zana maseluta, peste 300 de ani, vei citi tu acea carte, cu multe alte adaosuri de la copii mei si alti oameni care au citit-o, intelegi? asta e biblia happy

| RIze1KDE1LuNA a răspuns (pentru Liviu):

Bai dobitoculelaughing eu sunt ateu! Mai citeste o data raspunsul meu.(Inteligentule)

| Liviu a răspuns (pentru RIze1KDE1LuNA):

Bine dobitocule, incantat sa te cunosclaughingsi eu tot ateu sunt deci ne gasiram.

| Nibichan a răspuns:

Trebuie sa iti repeti in minte ca fantomele nu exista si daca nu mere tine o cruce si o lanterna aproape happy

Întrebări similare