| Crisyy a întrebat:

Frumoasa sau desteapta? cea mai buna opinie primeste funda:*

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Desteapta. Daca esti desteapta iti dai seama cat de putin conteaza frumusetea. E nevoie de mai mult de frumusete pentru a captiva.Cand esti frumos fascinezi, insa trebuie sa mai stii cate ceva pentru a intretine aceea fascinatie

14 răspunsuri:
| FuNN a răspuns:

Destepta este buna ce faci cu frumusetea daca ai creier poti sa faci multe de exempu sa ai un job bun si nu sa apari in ziare mondene cu cate un scandal sau sa apari cu alti in pat mai degraba destepta pentru ca o sa ai multi bani si o sa ai un viotr stabilit pe vitor! Funda?

| Foxilikkkă a răspuns:

Daca o fata este frumoasa e musai sa nu fie desteapta? Sau daca e desteapta inseamna ca e urata?laughingEste aberant, sa fim seriosi.
Frumoasa sau desteapta?
SI FRUMOASA SI DESTEAPTA!

| NeOStyle97 a răspuns:

Ambele is opinii buna, dar daca as alede desigur ca desteapta, daca esti desteapta poti fi si frumoasawinking

| Contrast a răspuns:

Frumusetea e trecatoare...desteptaciunea, discutabil prin ce parametri o evaluezi... dar putin din ambele nu ar fi ok?

| CokoStar a răspuns:

Desteapta.Argumentez : daca esti desteapta faci rost de bani pentru operatii estetice ca sa fii ambele.

| WickedBoy a răspuns:

Frumoasa :X Destept sunt eulaughing

| WickedBoy a răspuns:

Probabil lumea o sa vina cu opinii enorm de lungi si unii or sa zica destepta dar nu cred ca in interiorul lor vor asa cevastraight face

| Bibik a răspuns:

Desteapta... dar si frumoasa, cred ca trebuie combinate amandoua pentru a obtine o fata coolwinking...
Bye:-H.:*:*

| AlexutzaBaby a răspuns:

Am 2 daca potii :*

| sebyseby a răspuns:

Desteaptabig grin.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Frumoasa foc si tufa originala. Aaaa, sau n-am voie asa?

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Deșteaptă! Degeaba ești frumoasă, dacă nu ai creier. Lumea poate te vede frumoasă, dar dacă ai deschis gura și ai spus o prostie, te vor evita toți și nu vor mai ține cont de frumusețea ta.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Desteapta ca frumusetea trece usor!

| lovenotsex a răspuns:

Inteligenta Onutzu, idem ca ea.