Daca esti frumoasa nu inseamna ca trebuie sa fii si proasta si daca esti desteapta nu trebuie sa fii si urata. Dar desi e foarte simplu nu prea sunt prea multe persoane care sa le abe pe amandoua. Conteaza ceea ce te intereseaza pe tine sa fii. Daca vrei sa fii frumoasa te aranjezi si te preocupi de felul cum arati atat de mult incat uiti sa inveti sau sa te interesezi si de alceva. Daca vrei sa fii desteapta invetzi incontinuu si ajungi sa te neglijeji pe tine, sa fii "urata"... eu asi zice neingrijita, ca daca e sa o iei asa toti suntem frumosi. Conteaza si anturajul si felul de a fi. De bani nu comentez... aia oricum ai fi tot greu ii faci
Ce faci cu frumusetea daca esti proasta? si nu exista URATA. Deci poti fi si desteapta si prezentabila.
pa, pa.
Si frumoasa si desteapta, asa ca mine. Of, modestia asta
Glumesc Mai bine sa fi desteapta, pentru ca frumusetea oricum e trecatoare.
Frumusetea nu rezolva nimic. Din punctul meu de vedere, frumusetea pe care o admir cel mai mult, este cea interioara, nu tocmai fizica.
Poa' sa fie si Miss Univers 2010, daca e proasta ca dracu si are creieru infect.
Chiar nu conteaza. Mai bine desteapta de-o mie de ori, decat frumoasa!
Pai daca nu esti frumoasa nu se uita nimeni la tine, iar daca nu esti desteapta ramai la sapa de lemn...
Sti ce degeaba esti desteapta si urata sau frumoasa si proasta.Eu consider ca e bine sa le ai pe amn2
Cristinaaa întreabă: