Sunt genul de persoană care luptă pentru inteligență, adică de ce m-ar atrage pe mine o persoană frumoasă dar idioată?
Nu are logică!
Aleg urâtă şi deșteaptă.
Adică, poate cu inteligența mea voi putea face ceva în folosul unei persoane, însă doar cu frumusețea nu poți face mai nimic înafară de a satisface plăcerea cuiva.
Pentru mine termenul ''frumos'' acopera mai multe arii, nu doar pe cea fizica. Asadar odata ce aleg ''frumosul'' stiu ca am ales o frumusete totala. Nu poti fi frumos dar prost. Poti fi ''atragator'' dar nu mai mult. Nu pentru mine, in orice caz.
Astea frumoase si proaste se duc cu toti care le vor, se lasa calcate in picioare de oricine, o fata inteligenta alege ce e mai bun pentru ea si nu se injoseste de dragul nimanui
Why not Zoidberg?
De ce nu frumoasa si desteapta?
Dar daca e musai sa aleg doar dintre astea doua, aleg "urata si desteapta".
Uratenia se poate schimba, o fata se poate transforma, fizic. Dar prostia ramane pe viata.
Da...acuma nimeni nu o sa te intrebe cat de desteapta esti si oricum chiar daca nu esti desteapta. dar nu esti proasta. Pentru ca doar nu esti proasta sa nu sti nimic.Sti si tu cevaa
Ba da, nu am zis asta.
Desi tot mai rar, dar da, exista.
Frumusetea sufletului conteaza. Deci prefer urata si desteapta. Chiar daca e urata la exterior, sufletul trebuie sa fie cel special.
Frumusetea vine din interior. Degeaba esti frumos sau frumoasa. dar daca deschizi gurita spui numai prostii. Eu as alege ultima varianta.
Da,asa este, nu te contrazic.Foarte frumos spus.Dar..Cine se mai uita la asta in ziua de azi?!
Multi nu recunosc in fata prietenilor sau a oamenilor pentru ca se simt rusinati, jenati. Dar cred ca si ei gandesc la fel ca mine. La inceput va merge faza e frumoasa e perfecta, dar cu timpul lucrurile se vor schimba.
LikeARollingStone întreabă:
anonim_4396 întreabă: