| Babushka a întrebat:

Fumati? cum v-ati apucat de acest viciu?

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu fumez si nici nu as vrea sa fumez...eu ma innec si doar daca simt mirosul fumuluilaughing
Sper pe viitor sa reusesc sa nu ma apuc de fumat ptc stiu de la mama mea ca e daunator si e ft greu sa te lasi.straight face
big grin

| Flav a răspuns:

Am 22 de ani si n-am pus in viata mea gura pe tigara. Imi stiu slabiciunile, si stiu ca daca o s-o fac o data, o sa continui sa fumez din terbilism. Asa ca-mi pastrez curiozitatea de a sti ce gust are tigara.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu fumez nici eu, nici copii mei, nici tatal meu.Copii mei ar fi putut sa fumeze, dar eu am reusit sa-i conving ca e un lucru care nu se merita si ei m-au înteles.Argumentul a fost urmatorul, înteleg s-a vezi o fata frumoasa si sa o doresti, o mancare gustoasa, un vin bun, dar tigara... îti va termina zilele.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

M-am lasat! Ma apucasem cand eram mica din cauza zvonurilor care circulau si care iti dadeau impresia ca tigara te ajuta... Si posibil sa o fi facut si datorita anturajului. Dar am invins tigara. Nu mai fumez!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Acum vreo 5 ani!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Anturajul e de vina laughing eram nervoasa....mult prea nervoasa..si toti stateau calmi cu o tigara in mana. nu m-am putut abtine si am bagat si eu o tigara.
acum fumez din placere tongue

auran
| auran a răspuns:

Nu sunt fumatoare...am incercat dar, nu mi-a placut asa ca m-am lasat de sportul asta

| Ruxyana a răspuns:

Sincer...eu nu fumezhappy...
dar aproape totii prieteni mei o fachappy...
cred ca incep cand vine la tine un/o prieten/a...
si-ti spune sa incerci si tu...hee hee
depinde de anturajul care il ai langa tinehappy

| Artemiss a răspuns:

Vb kandyland.Si eu sunt fumatoare, imi pare rau, am incercat sa ma las dar ce sa faci...mai alesc cand toata familia si colegii fumeaza...asta este. M-am apucat din prostie...am crezut ca tigara linisteste, trecem prin momente grele, eram mai naiva... dar am cunocut multe persoane asa...in baile de la liceulaughing...Fiecare cu sanatatea sa...si decat sa fiu fumator pasiv ceea ce e mai periculos...Mai rau e ca arunc banii degeaba...si de la ele am prb si cu stomacul... Daca as da timpul inapoi nu as face ce am facut...nu se merita...insa nu imi e rusine sa spun ca fumez...asta este... sper sa gasesc vointa necesara pentru a ma lasa...momentan trec printr-o perioada grea si nu o gasesc.

| ioanaa a răspuns:

Curiozitatea, anturajul. Acum, placere si obisnuita. Cand sunt la munca, am un avantaj ca sunt fumatoare, mai iau o pauza, ma mai deconectez de probleme si ma binedispun cu colegii.

| Encore a răspuns:

Auran esti fata?laughing

| Andreea_7493 a răspuns:

Da fumez.Pai anturaju' tongue Nu inteleg de ce discriminati" vai cum sa fumez" ...etcstraight face da...ok...nu e bine, dar esti constient de asta.happystii ca nu iti face bine.In fond, ce imi e ca mor la 80 de ani, ce imi e ca mor la 70 de ani? ...parerea mea.tongue

| hashe86 a răspuns:

Nu fumez si militez impotriva fumatului! consider ca oamenii sunt destul de puternici ca sa i reziste unei... tigari. mai ales ca e cel mai mare inamic al sanatatii. macar de ar avea un singur beneficiu!

| Misterious a răspuns:

DA fumez...si de ce fumez. m-am apucat din curiozitate.pentru ca deh toti colegii mei fumau, tatal meu e fumator si de mica ii spuneam ca si eu voi fuma.si da cred ca sunt singura persoana care recunoaste:Imi plac tigarile, sunt bune... pur si simplu bune...am incercat sa ma las dar in zadar...imi permit sa dau banii pe tigari.si de asemenea atat timp cat in toate barurile si restaurantele sunt spatii mai mult pentru fumatorii asta inseamna ca si voi stati la masa cu fumatorii...heh.toti trebuie sa murim intr-un fel sau altul.

| danukck a răspuns:

Dalove struck.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu sunt fumătoare.
Am mare grijă de sănătatea mea.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fumez, in concluzie sunt scutit sa raspund la urmatoarea intrebare. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fumam, acum nu mai fumez! Totul a inceput intr-o excursie la munte unde vizitam o manastire, iar profesorul cu care eram intrase inauntru sa asiste la o slujba(profu era de religie) pe cand eu si cativa colegi am ramas afara. Un coleg si-a aprins o tigara pentru ca se plictisise asa ca am incercat si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fumez si sunt constient ca nu imi face bine dar imi place
m-am apucat de acest viciu cu 4-5 ani in urma din curiozitate

| Amelia87 a răspuns:

Ocazional. Cind sunt trista, mai ales. sad

Întrebări similare