Fumez, si fumez Kent 8! acelea sunt cele mai tari si odata ce te apuci de fumat, vrei din ce in ce mai puternice.Stiu ca nu e bine sa fumezi, dar asa imi inec suferinta
Am 18 ani. Am incercat o data dintr-o prostie, insa nu a fost nimic serios.Luna trecuta am vrut sa vad cum e si am constatat ca habar n-am sa fumez cum trebuie si nici nu imi place.
Fumez. m-am apucat ca asa am vrut eu, nu m-a impins nimeni catre acest viciu. Fumez pentru a ma calma. Fumez Kent 8 sau Virginia.
Am fumat cateva tigari in toata viata mea de pana la 20 de ani. A fost o perioada scurta cand am fumat. Apoi m-am lasat. Se poate sa te lasi daca ai vointa. Scuzele invocate de unii sunt copilarii.
Am fumat si eu cateva pachete, dar nu imi plac si nu am mai fumat de mult. Cand fumam fumam kent 8. Acuma daca as pune tigara in gura nici nu as mai sti sa trag in piept
Te pup:*
Fumez. kent 8, winston, marlborro light. aa.
si
deeyu mie mi se pare ( si nu numai mie ci majoritatea) ca sunt unele dintre cele mai usoare tigari kent 8. dar... ma rog :*
Fumez de 8 ani şi ceva. Am făcut o dată pauză pentru că am pus un pariu şi l-am câştigat, demonstrând că dependenţa de tutun e minoră şi că eu fumez doar pentru că vreau asta!
Aşa că da, fumez, îmi place şi pentru asta fumez în continuare.
Ce ţigări fumez în prezent?
More, Marlboro, Lucky Strike (cel mai des)
Pe de altă parte nu mă dau la o parte de la: Pall Mall (roşu neapărat - lights e pentru fete virgine), Cosmos, Doina Lux, Dunhill Roşu, Marble roşu sau Viceroy roşu.
Salut!
Deeyu', nu sunt cele mai puternice Kent 8. Exista mai puernice precum Dunhill'ul care are la gramaj(10-0. 9-10)
Sekaki întreabă: