Nu, nici nu vreau sa aud de asa ceva, chiar daca sunt constienta ca poate sa ma apuce si pe mine odata "moftul" asta.Nu vreau sa-mi distrug viata de la varsta asta(15ani)...am destul timp la batranete
Da - de la 14 ani dar nu te sfatuiesc sa fumezi! Este foarte usor sa devii dependent si foarte greu sa renunti.
Da
De la 12 ani si 6 luni.
Dar nu non-stop .
Doar cand sunt trista .
Nu si nici nu am de gand! Ma distrug singura...
@chanty s @Bianka, asa devreme?!?
Din pacate, DA! De la 18 ani, am inceput sa fumez ca sa-mi dau "fumuri" la petreceri printre colegii de facultate, credeam ca asta iti intregeste personalitatea. Acum, regret ca N-am avut atunci mintea de acum, nu m-as apuca sa fumez acum nici daca m-ar bate cineva! Dar, din pacate, acum nu am destula vointa sa ma las! NU VA APUCATI DE FUMAT!
Eu nu fumez dar tocmai astazi am cunoscut o fata de varsta mea(15 ani) care fumeaza de 3 ani si nu se poate lasa
Nu! E oribila duhoarea! Prefer aromele ambalate in sticlute pretioase, frantuzesti.
Nu.Si nu cred ca am sa fumez vreo data deoarece fumatul dauneaza grav sanatatii.Si te sfatuiesc sa nu fumezi. Ca va fi foarte greu sa renunti la fumat.
Ufff eu sunt impotriva fumatului...eu nu fumez si nu am inercat...am fost impreuna cu baieti care fumau ...si e gretos sa saruti cand e asa miros... acum sunt impreuna cu iubitul meu ce nu fumeaza...si ambii ne bukuram cu placerile cuplului
recomand sa nu fumati...sexul e diferit ...mult mai placut la cei care nu fumeaza...
dianamrrrrr întreabă:
patrizia696 întreabă: