| KiddSimo a întrebat:

>Fund@@!:X:

buna sunt simo:Xam si eu o mica problemabig grin
am 17 ani si pe 13 ianuarie anul trecut m`am combinat cu un baiat

ce sa va zic de el? e un tip smecher sa-i spun asa...pentru ca are bani, are masini, e foarte cunoscu, bazat si are femei la greulaughing)

acum...eu m`am culcat cu el(eram virgina). ma rog. dupa 4 luni ne-am despartit.pentru ca el e genu` de om care are o fata... tine la ea(dar n`o iubeste)tine la ea mult. dar o insala.are aventurihappy

ma rog ne-am despartit pentru ca umbla cu altele.
au trecut vreo 6 luni de cand ne-am desp, dar in tot acest timp noi ne-am vazut.happy

la inceput ma ameninta.ca daca nu ma vad cu el ma face de ras... dar acum daca eu nu vreau sa ma vad cu el se supaara dar nu imi mai zice ca ma face de ras sau ceva,,, faza proasta e ca eu tin la el mult de tot.nici nu va puteti imaginasadcrying(

off e atat de complicat ca nici nu stiu cum sa va zicsad
el ma considera ca o sora. el fiind cunoscut ma pot baza pe el si are grijja de mine.ma ia cu el peste tot dar nu pot sa-l vad cu alte fetestraight face

i-am zis zilele astea ca s`o mai lasam mai moale.sa nu ne mai vedem atat de des pentru ca vreau sa incerc sa-l uit. dar mi-a zis ca ne e bine asa la aman2.infine.cand sunt ca el mereu ma ia ma pupa.ma ia in brate.chestii d`asteasad

ce ar trebui sa fac?

nu stiu m`am gandit ca poate ma pastreaza si p mine ca p o aventura... dar daca e asa. dc se poarta cateodata asa frumos? nu-l inteleg. dar pe mine toate chestiile astea ma fc sa tin mult la elsad

va rog. ajutorsad

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Pacat de tine. te-ai pastrat virgina pentru un asemenea tip. E un golan, fara scrupule, care se foloseste de bani si farmec pentru a avea cat mai multe femei. Iesi din aceasta incurcatura, ca nu ai nimic de castigat, nici macar experienta.

| emy1994 a răspuns:

Eu zic ca nu trebuia sa te culci cu el, acum poti sa stai cu el sau sa il lasi

| Dianafamous a răspuns:

Dupa ce te-ai culcat cu el, el te considera ca o sora? straight face
deci mi se pare un baiat foarte dificil. daca e asa "smecher"iti dai seama ca are numai aventuri cu fel si fel de fete. dar nu stiu incearca sa ii spui ca daca vrea sa te aiba, pai sa te aiba numai pe tine straight face iar daca nu vrea incearca sa-l uiti.fi mai distanta, cand te cheama undeva zii ca nu poti sa vi, stiu ca nu e deloc usor daca il iubesti dar mai bine fara el sad daca are mai multe, poate astea il vor face sa se gandeasca bine si sa deschida ochii.
Sper ca te-am ajutat cat de putin big grin multa bafta kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evital cel mai mult si nu ii mai da importanta pentru ca el daca ar tine la tine si ar observa ca l-ai evita mai mult pe el il doare si atc itz poti da seama singura daca tine la tine sau.Nu ii mai raspunde la telefon, nu te mai uita la el cand il vezi nul saluta fata indiferenta joacal pe degete daca esti o fata desteapta si profita tu dupa el nu sa profite el dupa tine