Buna. Prietenul asta a tau e foarte talentat - totusi nu e putin lucru sa compui o piesa si sa o si canti si mai ales sa iti iasa atat de bine aaa si drept incurajare ai putea sa ii arati parerile noastre care nu ii suntem prieteni si e prima oara cand il auzim cantand. Ce sa mai e foarte tare.
Prietenul tau are timbru bun...(crede-ma, sunt din domeniu), ia ceva lectii de chitara sau muzica usoara? Are o piesa destul de grea.Stie sa cante in voce de piept, dar in voce de cap nu cred ca s-ar descurca.Trebuie sa faca neaparat ceva cu talentul lui! Cat despre nume de scena, mi se pare o porcarie sa pui nume decat numele tau. Sper sa ajunga mare vedeta! Ii tin pumnii.
Cum am spus, eu zic sa-si ia un profesor care sa il invete cum e cu respiratia, cand sa cante in voce de cap, cand sa cante in voce de piept, etc.Mai intai trebuie sa invete sa cante fara negativ, si de abia dupa aia sa inceapa sa cante cu negativ.Mai are multe de facut pentru a-si fructifica talentul.Sa isi ia un mentor, neaparat!
WOW! Cred ca prietenul tau chiar e talentat! Spune-i ca trebuie neaparat sa faca ceva in viata cu vocea asta. Mie sincer nu imi place genul asta de muzica dar el ma face sa-mi schimb parerea.Si ca nume de scena... I don't know. Poate Alessander sau Alexio, A boy, Ales. Succes oricum!
Chestia e ca are o pasiune pentru asta. A invatat chitara intr=un singur an http://www.youtube.com/watch?v=rIjeqE8y3k8 era cam dezacordata :P
Va multumesc mult pentru pareri... V-as da funda tuturor Pun pariu ca O sa fie incantat.
BUCURROBERTA întreabă: