Apa este singurul lichid care hidratează organismul şi potoleşte setea, asigurând totodată şi un aport semnificativ de minerale.
Nutriţioniştii ne sfătuiesc să citim cu atenţie eticheta de fiecare dată când cumpărăm apă îmbuteliată de la o firmă necunoscută. Apa de calitate ar trebui să aibă specificat pe etichetă izvorul de la care provine şi producătorul. Dacă este amintit doar cel din urmă este posibil să fie colectată de la o sursă aflată în apropierea oraşului. Prin urmare, chiar dacă trecut printr-un proces de filtrare, apa poate fi încărcată cu impurităţi.
Potrivit nutriţioniştilor, cea mai bună apă de băut trebuie să provină de la izvoare cunoscute, care se găsesc în munţi unde gradul de poluare este foarte scăzut. În general, o astfel de apă este comercializată de producători renumiţi, precum: Izvorul Minunilor, Borsec, Carpatina, Izvorul Alb, Dorna, Tuşnad şi Bucovina.
Cele mai multe persoane preferă apa plată, care este tot o apă minerală doar că are în compoziţia sa mai puţin dioxid de carbon decât cea carbogazoasă. În plus, are proprietăţi terapeutice, fiind îmbogăţită cu diferite minerale precum iod sau sulf. Prin urmare, se recomandă într-o serie de afecţiuni digestive precum ulcer, gastrită şi sindrom de intestin iritabil. În schimb, apa minerală, deşi are un un gust plăcut, produce aciditatea la stomac şi, de aceea, se recomandă să fie consumată doar de persoanele care nu au probleme digestive.
deci, apa plata
Este logic raspunsul. Cea mai buna este apa plata deoarece este filtrata si este pura in comparatie cu apa minerala care este la fel dar este carbogazoasa deci te cam ingrasi de la ea, iar apa de la robinet are clor si o gramada de alte lucruri in ea.
Concluzia: Apa plata este cea mai buna