| ToySolider a întrebat:

Funda! Abonati pe Facebook......Mai exact ce inseamna chestia aia..stiu in mare parte ce e, dar nu prea inteleg pentru ce e acolo...si cum fac sa vada ce postez eu pe perete?

5 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Daca o persoana are pe Facebook optiunea de "Abonare" (care mai nou am vazut ca a devenit "Follow"), iar tu te abonezi la ea fara sa o bagi la prieteni, ii poti vedea mesajele de pe wall, ultimele poze postate, chiar daca nu o ai in lista de prieteni. Cam pentru asta e Abonarea pe Facebook. O colega are activata optiunea asta, dar nu ii apare in dreapta pe profil, ci ii apare ei acolo la "Abonati", persoanele care i-au dat add, dar la care ea nu le-a dat accept inca.
Tu doar permite abonarile cuiva la profilul tau iar persoana respectiva va vedea singura pozele/postarile tale de pe perete. Sper ca ai inteles, pa pa!

| ToySolider explică (pentru znstr):

Dar nu vede nimeni ce postez sau sa vad eu ce posteaza ceilalti, setarile sunt puse cum trebuie...

| znstr a răspuns (pentru ToySolider):

Ar trebui ca ceilalti sa vada activitatea ta pe Facebook chiar daca nu ii ai la prieteni...

| darrio2007 a răspuns:

Este un site de socializare. Poti gasi prieteni sau cunostinte vechi.Iti poti face alti prieteni noi. Postezi poze, filmulete.In mare parte, cam asta e.

| SerafimHD a răspuns:

Ca sa te dai mare... cam de asta!