Stiu, aia e problema...fiecare dintre noi cand era mic/a si.a format in minte un tip al "alesului" el se potriveste perfect, dar mie imi suna a iubire imposibila. El o sa plece acolo, si o sa vina doar in vacante. Am 2 variante: ori dau o sansa relatiei (stiind ca se va sfarsi candva) ori nu (dar o sa regret dupa)...chiar nu stiu ce sa fac
Trebuie sa-ti faci o introspectie obiectiva cat il doresti si cat il iubesti. E o diferenta in a-l dori si a-l iubi. Nimeni nu te poate sfatui. Sunt conditii obiective ca: nivel de cultura, comportament comun si care va desparte. Uneori contrariile se atrag.De asta ti-am dat un raspuns sec ca stiu ca in asemenea cazuri sfaturile nu sunt de nici un folos.
Relatia la distanta nu merge prea bine pentru ca nu o sa aveti posibilitatea sa va vedeti decat prin mijloace de tehnologie si asa se va indeparta relatia asta. Daca el chiar tine la tine poate cand o sa termine facultatea in Anglia o sa aiba aceleasi sentimente pentru tine si asta ar insemna mult acum depinde de sentimentele lui pentru tine. Pana pleaca fal sa te iubeasca si mai mult pentru cand o sa se intoarca sa mai simpta ceva pentru tine.
Diferenta de varsta nu este prea mare, dar totusi daca el pleaca in Anglia o sa fie naspa... poate ca daca o sa fiti impreuna relatia o sa dureze ceva timp, dar pana la urma o sa va despartiti, deoarece relatiile la distanta sunt foarte naspa!