Eu zic sa lupti. Cu prima ocazia cand il vezi te duci si il saruti. Sa vedem cum se va simti prietena ta. Daca se supara ii spui ca nu ai realizat. Iar daca nu se supara poate isi da seama ca iai platit cu aceeasi moneda. Oricum nu iti e prietena adevarat daca a facut acest gest. Iar dupa toata chestia asta. Sunt sigura ca mai ai si alte prietene. Iar baieti pe lumea asta sunt destui.
@ilovemusic Asta am scris si eu la finele primului raspuns, "Iar baieti pe lumea asta sunt destui". Eu zic sa recitesti in caz ca nu realizezi. Si nu mai fi asa de tupeist. Nu cred ca te prinde. Si de ce crezi ca m-ar interesa pe mine sa iti explici tu raspunsul meu? Efectiv comentezi ca sa nu taci din gura. De acum in colo fii liber sa iti raspunzi singur la orice nelamurire ai legata de mine si de ce am scris eu. Vorba ta: Ce minte n-ai.
Ane4ka dar cum crezi ca ma voi simti eu cind voi merge cu ea alaturi si linga ea acel baiat?
Să nu te împaci cu ea în niciun caz. Niciodată nu ţi-a fost prietenă dacă ţi-a făcut asta. Caută pe altcineva, o să te descurci. :*
Dupa parerea mea...este bine sa te impaci cu fata, si ar trebui sa prieteniti in continuare, pentru ca un baiet nu poate sa ve distruga prietenia.))
Diorrus întreabă: