Eu sincer sa fiu iubesc fetele cuminte, nu am nimic cu cele mai rebele, dar curve, proaste, fete care vor sa fie rebele, dar intrec limita vad peste tot, si sincer m-am cam plictisit, asa ca fetele ca tine, cuminti, mi se par speciale...
Gandeste-te bine daca vrei sa te schimbi sau sa ramai asa.
Si daca decizi sa te schimbi, ai grija cum o faci, nu-ti neglija sanatatea, si ai grija intotdeauna ce face, i-a decizii dupa ce te gandesti calumea, nu fuma si nu bea, eu cand beau, beau cu simtul raspunderii, si chiar daca mai vreau, nu mai beau, pentru ca nu vreau sa ajung acasa beat sa-mi supar parintii.
Sfatul meu este sa ramai cuminte, dar e doar o parere a mea, ti-am zis, eu consider fete cuminti ca tine speciale, dar daca vrei totusi sa te schimbi, si o faci, ai grija
Pai am intrat intr-o depresie mai inainte si devenisem mult prea cuminte, ma distantasem de toti prietenii, si nu-mi placea deloc asta, vreau sa ma schimb, dar cu cap, nu vreau sa imi supar parintii, nu vreau sa invat prost, nu vreau sa fumez, decat foarte foarte rar (asta doar daca ma las dusa de val), de baut nu beau decat putin, dar asta mai incolo etc. cred ca nu am zis bine ca vreau sa ma schimb, mai degraba vreau sa ma distrez
Si distractia trebuie sa aiba o limita, e tot un fel de schimbare.
Dupa mine, cel mai simplu ar fi sa te invete cineva sa te distrezi, un prieten sau prietena mai apropiata, dar care stie sa se distreze, si sa te invete si pe tine.
Sincer eu cu baietii mei ne distram fara sa bem sau sa fumama, seara stam pana tarziu, cu o sticla de suc, bug mafia si glumele noastre.
Cum poti sa te distrezi tu ca fiind fata asta deja nu prea mai este treaba mea, pentru ca nu prea ma pricep cu fetele
Du-te cu prietenii tai, unde se duc si ei, daca se duc in club, sau la o petrecere du-te si tu, si daca iti place, te poti duce in continuare, doar sa ai grija sa nu te ia valul.
Asa am aflat eu cum vreau si cum imi place sa ma distrez, m-am dus la petreceri, m-am dus la "discoteci" improvizate, unde era lume multa, prea multa, si am vazut ca nu-mi place, si prefer sa stau doar eu cu baietii mei.
Nu ma intreba cum sa te distrezi, du-te si incearca, NICIODATA sa nu-ti fie frica de ceva nou, ci sa te intereseze...
Vrei sa vezi cum e sa te duci in club? Du-te si vezi, si fa-ti o parere proprie.
Vrei sa vezi cum e sa fumezi? Ok, eu doar te sfatuiesc sa nu o faci sau sa nu intreci limita, dar daca totusi vrei sa incerci, fa-o, e viata ta, incearca si vezi cum e, nu mori.
Doar ai grija cu bautura si drogurile, chestiile astea sunt periculoase.
Alege tu cum vrei sa te distrezi, e viata ta
Si stai linistita, depresia trece, alege cum vrei sa traiesti si sa te distrezi, nu trebuie sa depinzi de altii, si o sa vezi ca o sa fie mai bine
Mersi mult de sfaturi, si ma bucur sa vad ca mai exista si baieti cuminti, ca m-am saturat de golani, pentru ca ai fost dragut primesti o fundita :*
Cu placere, si multumesc pentru fundita
Multumirea mea nu este cand primesc funda, eu sunt multumit cand fac oameni ca tine fericiti
Ma bucur ca te-am putut ajuta
Noapte buna
Dar mai toate fetele din clasa sunt cuminti si sunt urate mai de toata lumea, nu inteleg
Ce inseamna 'toata' lumea? Nu prea cred.
Faza e ca la unii baieti le plac fetele rebele. Mie nu mi plac deloc. Dar fiecare cu ce ii place .
Cum? esti fraiera?
Bucura-te! faci parte din categoria fetelor pe cale de disparitie! Bucura-te! Baietii sa-ti pupetalpile nu te strica!
Buna! Stii e bine asa cum esti acum..Stii baietilor le palc fetele mai cumintii nu acelea rebele...
Sfatul meu e sa nu te schimbi...
sper ca te-am ajutat
Deci sa fi putin mai rebeela dar nu sa incepi sa fumezi sa bei sau sa nu mai invetzi.ma refer sa stai mai pe la ora 00:00 afara...sa mai furi ceva mere cirese etc.Sa mai asculti melodii cu cate o prostioara pe acolo in fine nu sa injuri sau sa fumezi sau sa bei...Sa te distrezi
Draga mea,asculta-ma pe mine Honey, esti perfecta asa cum esti tu. Sunt sigura ca Dumnezeu ne-a lasat pe pamant cum a vrut el si cum ne-a crezut in stare pe fiecare. Nu trebuie sa schimbi felul tau de a fi. Fii tu insati, mai copilareste. Degeaba te strici de pe acum. Uite o idee: Daca vrei sa fii putin mai rebela, trebuie sa fii si foarte calculata. Daca zici ca esti cuminte, inseamna ca nu prea stii cum e cu pedepsele. O sa faci greseli primele dati, dar nu exagera cu obraznicia.
Invata sa te apreciezi mai mult...Nici nu stii ce s-ar putea ascunde sub acest mister al cuminteniei tale.
Te-am pupat! :*
Irina, daca te apuci de fumat iti vei face singura rau, nu vei mai avea un ten curat, nu vei mai avea bani, nu vei mai avea o relatie prea buna cu parintii. daca te apuci de baut, vei ajunge cea mai coarda fata culeasa de pe marginea strazii, iar daca stai pana tarziu afara ai grija. ca ai abia 13 ani. parintii tai ar trebui sa te lase afara mai putin cu persoane mai mari de varta ta pentru cu anturajul strica tot. daca as fi mama ta te-as lasa sa stai cu cine vrei tu DAR sa stiu exact cu cine si unde esti, iar cand iti zic sa vii in casa, sa faci asta. eu am 18 ani deci am trecut prin astea, si iti zic eu ca e mai bine sa iti asculti parintii pentru ca anturaju maine e langa tine, poimaine nu mai e. iar daca vrei sa faci ceva nou, vorbeste cu parintii si explica-le ce vrei tu sa faci. de exemplu: uite mama ce e, vreau sa ma duc cu ala ala si aia la o petrecere acasa la cineva, pot? daca tu esti sincera cu ea, o faci sa aiba incredere in tine si sa te lase. daca stie ca umbli cu ascunzisuri. vei sta mult si bine in casa. nu ai ce pierde daca faci ce zic parintii pentru ca indiferent de situatie, pana la vreo 19 20 d ani, tot la ei ajungi. ai mare grija. si nu uita ca ai debea 13 ani. nu-ti irosi copilaria. pupici. daca vrei sa-mi zici ceva referitor la tot ce-am scris aici, da-mi mesaj te rog.
Eu sunt cuminte si asa cum am zis, nu am de gand sa ma apuc de fumat sau de baut mult, doamne fereste. mama mea e foarte protectoare, si aproape mereu stie unde si cu cine sunt. multumesc pentru sfaturi
Tot ce conteaza e sa fii sincera cu ea, sa nu-i ascunzi nimic pentru ca e greu apoi sa iti recastigi increderea in ea.