| donnatella a întrebat:

Funda.Am folosit un laptop un timp, arhivele mele( ale messengerului) au fost mereu salvate si laptopul meu era la incarcat atunci cand s-a luat curentul si atunci cand a revenit a fost ars.Mi-am cumparat un altul si as dori sa imi recuperez arhivele, tin sa mentionez ca am folosit yahoo messenger 11, este posibil? va multumesc mult

Răspuns Câştigător
| Axz_axn_1978 a răspuns:

Intra pe mail-ul tau acolo ai de la yahoo >>>conversations..si apare acolo arhiva

5 răspunsuri:
| Axz_axn_1978 a răspuns:

Da..se salveaza pe mail

| donnatella explică (pentru Axz_axn_1978):

Unde pot da?

| Axz_axn_1978 a răspuns (pentru donnatella):

Intra pe mail-ul tau acolo ai de la yahoo >>>conversations..si apare acolo arhiva

| BiTzAgAbRiEl a răspuns:

Da este posibil dar trebuie sa te duti la cine expert care stie sa umble la PC dar depinde pentru ca (daca a ars si placa de memorie atuncia nu mai poti face nimca )

| donnatella explică (pentru BiTzAgAbRiEl):

Multumesc pentru raspuns, laptopul l-am si aruncat era distrus. exista vreun program cu care sa vad arhivele? chiar daca vorbisem dupa acel laptop?

| BiTzAgAbRiEl a răspuns (pentru donnatella):

Programe sunt dar nu stiu care este cel mai bine era sa te duci la cineva care stie cu PC si ii spuneai sa iti scoata tot depe el;-)
ca sa ai asemenea programe trebuie sa ai un PC profesional adica cu multa memorie fundita?big grin