| RuffledOwl a întrebat:

Funda! Am început sa ascult o formație de cântăreți și acum aproape ca sunt obsedata de unul dintre ei.Cum sa fac sa scap definitiv de obsesia asta?

Răspuns Câştigător
| AnneMarri a răspuns:

Bine măcar că recunoşti că ai o problemă şi vrei să scapi de ea (nu vrei să mai fii „îndrăgostită" de acest cântăreţ).
Ai putea să-ţi ocupi tot timpul dintr-o zi ca să nu mai ai timp să te gândeşti la el. Iar seara, să te pui în pat chiar când ţi-e foarte somn si eşti obosită, ca să nu te mai poţi gândi deloc la el.
Ai putea de asemenea să-ncerci să asculţi alte melodii, nu de-a cântăreţului respectiv.
Şi, probabil ca este frumos, dar, cum poti fii îndrăgostită de el dacă nu-l cunoşti? Nu poţi simţi nimic, nimic (ură, iubire, sau orice alt sentiment) absolut nimic faţă de o persoană care n-o cunoşti! E IMPOSIBIL, crede-mă.winking
Şi dacă ai postere sau poze cu el, aruncă-le deoarece îţi fac numai rău.
Şi la sfârşit, gândeşte-te asa: „El habar n-are că eu exist, dapăi că-l „iubesc" şi că mereu mă gândesc la el, deci, eu de ce să-mi bat capul cu existenţa lui? Am destule lucruri de făcut în viaţă decât să stau şi să plâng că sunt „îndrăgostită" de cineva care nici măcar nu ştie că exist."
Sper să reuşeşti!

4 răspunsuri:
| Eu_9064 a răspuns:

Asculta alte melodii sau incearca sa nu te mai gandesti la formatie sau cauta niste chesti care sa te faca sa nu ii mai simpatizezipentru mai multe info => mesaj Funda? happy

| raluca1111 a răspuns:

Pentru inceput sterge melodiile lor
incearca sa asculti o alta formatie
gaseste o formatie de fete

| boitzu a răspuns:

Nu te mai gndi deloc si niciodata la ei joaca metin mondial

| denyiuly a răspuns:

Denyse este cam greu sa scapi de-o obsesie.si mie m-i s-a intamplat cu,, trasnitii''. eram obesedata de ei.cum vene-am acasa de la scoala direct pe net sa vad trasnitii.am avut o perioada de o luna chiar doua. apoi dintr-o data nu m-am mai uitat.am descoperit alte lucruri care imi plac. uite! nu mai asculta formatia 1-2zile.daca nu te poti abtine asculta mult aceasta formatie.pana la urma te vei plictisii de ea. sper ca te-am ajutat eu asa am facut nu m-am mai uitat la ei si i-am uitat.vacanta placuta Denyse!wave