| LittleMissCupcake a întrebat:

Am o intrebare lega de jocul Coco Girl de pe FaceBook: stiti ca sunt niste inimoarea care la primesti pentru a debloca hainele, care le primesti daca faci diverse sarcini. Si stiti ca acolo scrie ca atunci cand ai un numar de inimioare(scrie acolo cate) poti sa le dai la schimb pentru 50 de bani din aia rari laughing intrebarea mea este: cum pot sa-i schimb? FUNDAAAA

Răspuns Câştigător
| katrina21darrell a răspuns:

Hei.Deci pasul 1 esti la tine in casa nu la dress up.In casuta.Sus iti scrie cate diamante ai.Langa iti scrie cati credit fb ai(de aia rari)Si langa inimioarele.Dai click pe inimioara aia si iti apar cate ai din toate. Daca ai din un fel 20 de inimioare pui mouse pe + ala si dai click pe ele si in partea stanga la mine iti apare 20>50 credit fb sau na depinde de care inimioara schimbi. Daca e de aia rosie iti trebuie doar 15 daca e de aia roz spre mov iti trebuie doar doua .Infine.Deci langa iti apare sa schimbi :*Fundita.

6 răspunsuri:
| katrina21darrell a răspuns:

Mersi de fundita:*

| LittleMissCupcake explică (pentru katrina21darrell):

N-ai pentru ce. Si eu multumesc pentru raspuns happy

| Balea_Alina_1996 a răspuns (pentru katrina21darrell):

În legătură cu coco girl. Mi se blochează de fiecare dată când dau să scriu diamantele adică se încarcă da' nu se opreşte o âine în continu.Mă poţi ajuta? S-a întâmplat şi la ttine?

| LittleMissCupcake explică (pentru Balea_Alina_1996):

Din pacate da sad eu nici nu mai joc de un timp coco girl.

| Balea_Alina_1996 a răspuns (pentru LittleMissCupcake):

Eu mă joc dar tot nu merge. mi se pare că trebuie să plăteşti cu cardul' habar n-am.

| Radoi_Bianca_1998 a răspuns (pentru katrina21darrell):

Nu merge...