Probabil este geloasa si nu vrea sa fii mai presus decat ea. te descurajeaza doar ca sa dea ea la un profil mai bun decat tine. parerea mea e ca nu ar trebui sa ii mai spui ei lucriri de astea. fa ce crezi tu ca e mai bine :d. mai bine sfatuieste`te cu parintii decat cu ea
bafta :*
Sincer?
Un prieten adevarat e acela care te accepta cum esti, care nu iti reproseaza nimic cand ii gresesti...care e langa tine la nevoie. si nu in ultimu rand CAND TE SPRIJINA IN TOT CE VREI SA FACI, indiferent ca e bine sau rau.
Deci concluzia poti sa o tragi si singura
Acesta e momentul in care o prietenie din generala se rupe. E clar unul trage hais si unul cea.Are dreptate, profilul nu conteaza, insa liceul, da.La un colegiu de elita, in fiecare zi de cand pasesti intr-a noua si iesi de la festivitatea de premiere dintr-a 12 esti antrenat pentru facultate.Am profesori care au terminat in primii doi ani de liceu de predat toata materia si a 11-a si a 12-a predau materia de facultate.Nu i-am inteles la inceput.Acum le dau dreptate
Du-te unde vrei tu. Oamenii te vor descuraja mereu si tu trebuie sa le multumesti pentru asta.Ambitia de a le arata tuturor ca poti, satisfactia de a reusi nu se compara cu nimic