| alexutza222 a întrebat:

Funda. am si eu o problema. ieri cand ma plimbam pe bahlui cu o prietena m-am intalnit cu un fost coleg. nu l-am salutat pentru ca pur si simplu nu imi mai gaseam cuvintele... iar cainele lui a inceput sa ma latre si eu m-am speriat. problema de fapt era ca mie mi-a placut de el si cred ca stia, dar atunci era si cu mama lui si ma tot gandesc avand in vedere ca eu o cunosteam ce parere sia facut despre mie.

Ps. cred ca si acum imi mai place de el. ideea este ca el se plimbape acolo in fiecare seara dar cu maicasa...sincer as vrea sa vb si sa tinem legatura avand in vedere ca blocul lui e in spatele blocului meu... este posibil sa ne mai intalnim. cand eram colegi ne intelegem ft bine. aaa si era sa uit maine la noi in oras este un cerc de muzica sau ceva de genu care tine o saptamana. si cred ca merge si el (eu merg cu o pritena) daca ne intalmin acolo cum credeti ca r fi bine sa incep o conversatie?

Răspuns Câştigător
| georgianaionescu a răspuns:

Da ar fi bine sa te bagi intr-o conversatie cu el. il intrebi daca vrea sa faceti schimb de numere de tlf. idee ie ca trebuie sa il faci sa isi dea seama cu siguranta ca iti place de el. sau spune-i adevarul. big grin fundita?