| marya a întrebat:

! funda! as avea mare nevoie de ajutor! parintii mei tot imi promit ca imi cupara role(celelalte s-au stricat) noi pana acum 2 seri pai sa va spun ce s-a intamplat am fost dezordonata
am inceput sa ma comport mai frumos dar nu vad ca da prea mari roade
imi dati va rog niste idei multumesc

6 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te apuci sa strangi tu bani si sa ii bati la cap pana iti cumpara. Si eu i-am convins pe ai mei destul de greu. Nu sunt foarte scumpe, din 3 alocatii poti sa iti cumperi dar te inteleg perfect ca vrei cat mai repede. Apuca-te de curatenie prin toata casa, spala vasele etc si daca ei o sa vada ac te straduiesti cateva zile la rand o sa ti le cumpere. Spune-le ca daca iti cumpara role renunti la altceva pe care ti-l doresti la fel de mult... o sa ii ajuti la treaba etc. Bafta:*.

| gynutza_5762 a răspuns:

Contiunua sa fii tot mai cumintik si dupao luna maxim doua aminteste-le parintilor tai de promisiune. funa?

| 16.laura.16 a răspuns:

Pai trebuie sa le ceri scuze ca i-ai suparat. Dar e cam trist sa o faci doar pentru o pereche de role. Lasa-i pe ei sa decida cand sa iti cumpere rolele!

| MagdaMagdutza a răspuns:

Pai ca parintii sa iti ia role compoartate frumos si sa ii ajuti cand au nevoie de tine, ori poti sa-ti strangi banuti si dupa aceea sa-ti iei role.asta as face eu

| marya explică:

Pai am bani stransi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca ai bani stansi de ce nu iti cumperi?