Nu,stai linistita trece pana maine. doar nu mai bea niciodata eu am continuat sa beau si am ajuns sa vad ca ma lua valul prea repede
Daca un alimene sau o bautura iti face rau o eviti.in cazut tau e bine sa mai astepti pana sa consumi bere, important e si ce anume ai mancat inainte, ce combinatie de alimente+bere, sau alte lichide ai consumat.sunt mai multi factori care ti-au putut provoca constipatie.
Faza e ca nu am mancat decat o supa cu vreo 8 ore inainte, deci practic nu am mancat nimic
Te-a durut din cauza faptului ca stomacul tau era aproape gol, spre ex pe mine prima oara m-a durut capul si nu mancasem chiar nimic
Ce coincidenta, si pe mine a inceput sa ma doara capul... dar nu e ceva grav, nu?
Apropo,fundita mea?
Nu,stai linistita trece pana maine. doar nu mai bea niciodata eu am continuat sa beau si am ajuns sa vad ca ma lua valul prea repede
Pe bune? dupa 18 ani? zi-mi tu pe cineva care sa nu fi baut pana la 18 ani... totusi
Eu am băut, dar doar câteva înghiţituri, nu ca tine.
Fetele normale? / zau asa, toata lumea bea cateva guri mai ales la varsta ta, nu se apuca sa bea pahare intregi, ca tampitele.
Ehh, nu am aut chiar o doza de jumate de litru, am fost cu prietenii, si au baut si ei cam jumate, deci am baut cam un pahar. am vrut si eu sa vad cum e, nu am pus in viata mea gura pe bere pana azi.
Draga mea, cand bei bere cel mai bine e sa bei cu aer, pentru ca pe urma ragai si iti trece durerea de burtica. Apropo eu am incercat prima data tot la 13 ani.
Ce domnisoara, ca atunci cand bei bere mai arati ca o domnisoara? Hai sa fim seriosi, numai tampitele fara educatie se apuca sa bea bere de la o varsta asa mica.Nu va ofticati, asta e adevarul din pacate.
Eu am baut si n-am patit nimic nu'mi amintesc cand am baut prima data dar eram mai mica
Pai eu am baut la 14 ani si nu am avut nimmic.Acum depinde si de cum reactioneaza organismul tau la alcool. Poate ca esti mai sensib.Iti sugerez sa mai incerci pe la 15 -16 ani:0
Liviuanonim întreabă: