Nu mai purta bustiera, poarta sutien daca vrei sa para mai mari si sa aiba un aspect mai placut. Nu poti sa le faci nimic ca sa creasca, pana la 18 ani au timp destul ca sa se dezvolte. Unele fete nu au deloc, nu trebuie sa te descurajezi.
Pai nu e ciudata...dar crede-ma ca si nebuna de sora'mea la 12 ani, e ca tine...cred! naiba a inceput sa poate sutiene bla-bla, dar sti, e mai bine sa te dezvolti mai tarziu! pentru ca daca de acum esti ca o fata de 14-15 la corp, la 19 ani vei arata ca o fata de 28! Lasa mai or sa creasca ei singuri lasa-i in pace!
acum nu stiu daca eu chiar te-am ajutat, dar sper sa imi asculti sfatul!
Buna.Nu trebuie sa disperi inca esti micuta, eu iti sugerez sa porti bustiera ci nu sutien.Nu exista nimic ce le poti face, doar asteapta.
pa
Mda... Si eu am problema asta.
In orice caz, am citit undeva ca le poti accelera cresterea si prin alimentatie - daca mananci in fiecare zi seminte(de exemplu cele de floarea soarelui), sau marar. Ajung cateva linguri pe zi.
Desigur, nu vor fi rezultate spectaculoase, dar ajuta.
De asemenea, poti sa faci mai mult sport -cauta exercitii speciale pe net- deoarece sanii fermi si ridicati par mai mari.
Sper sa ti-am fost de ajutor. -mult succes!-
Te rog funda.
Nu prea exista. Doar daca nu vrei sa-ti pui silicoane(si nu cred ca vrei). Asteapta si o sa-ti creasca de la sine
Ia-ti un sutien cu 2 marimi mai mari , bine, hai sa revenim la tema...nu te teme o sa creasca