| kermit a întrebat:

FUNDA!

Buna TPU! happy

Am 2 intrebari:

1. Cum as putea sa o conving pe mama sa ma lase sa ma vopsesc?(NU vreau vopsea ci nuantator sau ceva care se ia dupa cateva saptamani)adica ce motive as putea sa ii zic?

2. As dori sa ma fac ca rihanna acel roscat dar mai inchis un pic.happy (parul meu este saten deschis)si ce imi sugerati sa folosesc si unde gasesc? eventual daca cunoasteti imi puteti spune si cum sa procedez.

Multumesc!

PS: Dau FUNDA la raspunsul care ma va duce la reusita! + VOTURI raspunsurilor folositoare

1 răspuns:
| Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

1. Incearca s'o convingi lamurind'o ca, se va duce culoarea cu nuantatorul dupa cateva spalari, spune'i ca faci curatenie si duci gunoiul, sau chestii de genul. Spune'i ca ai si tu un moft si sa te lase sa te bucuri de posibilitatea de a'ti implini acest moft.
2. nu stiu sincer ce sa-ti recomand, nu prea ma pricep.M'am vopsit doar odata, bruneta, parul meu de asemenea saten. Am incercat prima data cu nuantator si a fost un esec, iau apoi m-am facut cu vopsea. Cred ca orice nuantator ai folosi, culoarea nu va iesi exact cea dorita, pentru ca nu prea sunt de calitate, dar trebuie sa fie ceva thinking

Sper ca te'am ajutat cat de catthinking Bafta in a o convinge pe mamawinking. kiss