anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! Buna TPU! Am o micuță problema...
Imi place de un băiat cu 2 ani mai mic decat mine gen eu am 17 si el 15... Dar nu pare de 15 este inteligent si putin dezvoltat---nu conteaza vârstă nu? Adica ma simt penibil eu trec in clasa a 11 si el in clasa a 9... Dar el chiar e diferit
Vorbim prin mesaje... Imi da de inteles ca ma plece dar nu sunt sigura ...Nu prea ma pricep la interpretări...
Are o prietenă de familie pe nume Alexandra petrece tot timpul cu ea... oare o place...? Dar ea uneori e distanță - au aceeasi vrsta :/
Putin ajutor? happyCe intrebare prostească nu.i asa :/

Răspuns Câştigător
| LoveMeBabyasdfg a răspuns:

Draga mea, iti spun din experienta ca iubirea chiar nu trebuie sa tina cont de nimic.Am 15 ani, iar iubitul meu 19 si suntem de 1 an impreuna.Sincer,am trecut si sunt sigura ca o sa mai trecem prin multe greutăti.Au fost persoane care s-au îndoit de iubirea noastra, au fost oameni care l-au luat in ras pentru ca este cu mine, dar niciodata nu m-a părăsit, mi-a fost alaturi mereu, in ciuda tuturor dificultăților. Daca iti place de acel băiat si crezi ca exista o sansa pentru voi, nu ezita sa-i spui ce simti.Nu bagati in seama parerile altor persoane, iubiti-va.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar abia il cunosc cum sa ii spun ce simt... daca el nu simte la fel si ma fac de ras... cum sa ii fac apropouri...
sad sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate nu pot sad sad sad m.asi simti aiurea in momentul ala...dau cand ne vom mai întâlni.m. Nu vreau sa păr disperată uff sad

| LoveMeBabyasdfg a răspuns:

Nu-ti fie frica de ce o sa spuna, pur si simplu spune-i. Daca nu te place, asta e, o sa-ti găsesti pe altcineva, nu-ti fa griji.