| YukyTsukiyomi a întrebat:

FUNDA! buna TPU aseara a fost cea mai tare zi din viata mea baiatul care imi placea mi-a zis ca si el ma place dar...eu ma gandesc acum daca a fost doar o gluma ca sa-si bata joc de mine eu il plac foarte mult si nu stiu c sa fac imi puteti da niste rasp puppy dog eyes daca mai vreti amanunte sa-mi spuneti se comporta frumos cu mine adica nu mi-a facut niciodata rau nu m- facut sa ma simt prost de ex aseara noi(nebuni) ne bateam cu frunze si numai pe mine ma fugarea (si eu pe el) si m-a fugarit in fata blocului meu si ca sa intru mai repede am sunat la interfon si in timp c suna m-a prins de mana i m-a dat jos de pe scari(nu am cazut) si dupa... a aruncat frunzelelaughing si eu la fel si m-am dus la usa si nu ma lasa sa intru la urma urmei am intrat si el a plecat acasa

6 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Tu i`ai spus ca il placi? intreaba`l pe mess, in legatura cu ceea ce a zis, ca el te place. daca e adevarat.si daca iti zice ca e adevarat, spune`i ca il placi, asta daca nu i`ai zis pana acum.succes!:*

| YukyTsukiyomi explică:

I-am zis x-(

| bella_1239 a răspuns:

Draga Ioana daca se poate mai multe detalii: felul in care se uita la tine, cum era vocea lui, era serios... lucruri de genul acesta. Astept raspuns.

| RimePeHartie a răspuns:

Pai iti dai seama daca ti'a batut joc de tine prin comportament... urmareste'l 2-3 zile, vezi daca e mai tandru, mai timid, daca iti da niste priviri etc si atunci iti dai seama, daca este complet indiferent oh go on treci mai departe

| brekika a răspuns:

Ioana e clar ca te place adica poate nu 100% dar te place.happy. Flirteaza mai mult cu el si vezi cum vbeste cu tine si cum se comporta iar apoi ia o decizie! Succes.happy

| bella_1239 a răspuns:

Eu cred ca îi place de tine dar ai rabdare si mai urmareste-l cateva zile. Daca in continuare aveti activitati in care se ocupa doar de tine, se poarta fumos, este timid in preajama ta si iti spune unelele secrete inseamna ca îi place sigur de tine. Încearaca sa discuti lucruri mai personale si vezi cum se comporta, de aici sigur îti cei da seama daca te place sau nu. Sper sa ai succes.