| Neinteresenta a întrebat:

[FUnda]Buna TPU! In clasa mea sunt multe fete care plac un baiat, pe care il plac si ew...big grin. El vorbeste cu o fata, care eu o displac foarte mult, vorbeste cu ea mult pentru ca sta exact in spatele lui si stiind ca el e foarte amuzant si vorBaret, incerca sa o impresioneze crying ( cred) poate chiar ii place de ea, cu mine e cam f timid vb cu mine doar cateodata, nu stiu de ce dar cred ca atunci cand vine la mine( ca sa vorbeasca) trage aer in piept si vorbeste laughing. Asta e o intrebare "ar vorbi cu mine daca as sta in banca cu el?" si am uitat sa mentionez ca in clasa a 3a cred am stat cateva saptamani cu el in banca si era f glumet, dar asta a fost demult. Acum cateva zile vorbeam cu el mult pe mess dar asta a durat cam 3 zile, in a 4a zi mi-a spus asa" lasa-ma te rog sa ma joc un joc" eu am spus "ok". Alta intrebare e : El a zis asta pentru ca : Nu mai vroia sa vorbeasca cu mine? Si va spun eu am doar 11 ani ...Ar fi corect sa ii spun acum ca il plac? Raspunsuri si sfaturi, va rog, tin cont de orice raspuns. Nu dati raspunsuri la misto.

Răspuns Câştigător
| Maximamspusiara a răspuns:

Foarte simplu, de obicei baieti cam evita cat de cat fetele pe care le plac adica sa faca pe indiferentul crezand ca fata vine la el, si imi pare rau sa iti spun da el asta asteapta. Uite fa asa, fai cateva semne ca il placi dar cat de cat subtile si daca raspunde, bafta.

2 răspunsuri:
| Ana_2574 a răspuns:

Heeeei eu am o sora mai mica de 11 ani, care intr-o zi a venit si mi-a zis ca nu isi da seama daca cineva o place si k ea place acea persoana si ...am vazut k la 11 ani k asa erau si colegii mei... evitau contactul cu persoana pe care o placeau ca acea persoana sa nu banuiasca nimic, cred ca e si cazul tau, fa tu primul pasthumbs up

| XoXoDeDe a răspuns:

Spune-i k e foarte dragut si ca iti place de el ff mult si vezi ce o sa zica...