| user777 a întrebat:

FUNDA! Care este diferenta dintre etica si morala?

4 răspunsuri:
| Andry22 a răspuns:

Etica este acea ştiinţă, sau, mai bine-zis, ramură a filosofiei, care studiază problematica şi determinările comportamentului uman, precum şi îndatoririle omului în lume.
Morala reprezintă un set de reguli pe care omul trebuie să le urmeze în comportamentul său.

| AndreeaAnghel2411 a răspuns:

Etica este acea ştiinţă, sau, mai bine-zis, ramură a filosofiei, care studiază problematica şi determinările comportamentului uman, precum şi îndatoririle omului în lume.
Morala reprezintă un set de reguli pe care omul trebuie să le urmeze în comportamentul său.

| theeminemshow a răspuns:

Morala reprezintă un set de reguli pe care omul trebuie să le urmeze în comportamentul său. Funda!?

| user777 explică:

Da, ma gandeam ca o sa imi dati raspunsuri din capul vostru, nu ca o sa dati copy paste de undeva, asa puteam si eu sa ma uit pe net. Eu voiam ceva clar daca stie cineva care e diferenta, n-am cerut definitia eticii sau a moralei.