| Andarock a întrebat:

Funda! Cat mai multe rasp!
>-- Azi am cunoscut in parc, un baiat cam de 10 ani si pe fratiorul lui de 2 ani. Baiatu` de 2 ani tot fugea dupa mine prin parc si tot ma imbratisa! laughing

Fratesoo mi`o zis ca baiatul de 2 ani ma place, iar apoi am inceput sa vorbesc cu el si mi se parea dragut (E chinez! happy ).
... Din greseala l`am impins pe baiatul de 2 ani si a inceput sa planga... crying

... Apoi nu a mai vorbit cu mine si eu nu m`am dus sa`mi cer scuze! sad
... Daca ma voi duce maine in parc, oare o sa mai am sanse sa ma intalnesc cu cei doi baieti si sa`mi cer scuze? happy

Funda! happy

Răspuns Câştigător
| Fashion a răspuns:

Toate sansele sunt posibile! Eu zic sa mergi si maine in parc pentru ca sigur si acei baieti vor veni.Stii, vara la bloc e cald si majoritatea copiilor stau prin parc ca este umbra etc.
Eu zic sa incerci! Daca nu vei incerca mereu iti vei pune intrebarea „de ce nu am incercat" asa ca mai bine INCEARCA! Sunt sigura ca te vei reintalni cu acei baieti si ca ei iti vor acespta scuzele! Bafta! :*

5 răspunsuri:
| TheFeeye a răspuns:

Ar trebuii sa te consulti cu o ghicitoare nu cu noi, nu avem de unde sa stim, srsly. Pun pariu ca a si uitat.

| Fashion a răspuns:

Ms de funda! love struck :*

| Ana_5069 a răspuns:

Siiiguurr mai ţine copilu' ăla de 2 ani minte că l.ai împins tu oh go on.slabe şanse.şi oricum ce atâta agitaţie. mare lucru rolling on the floor eu nu suport copii.îi bat zilnic devilrolling on the floor))

| CezarAjutorul a răspuns:

Ahaha,foarte amuzant ce-ai spus.Dar nu cred ca vei avea sanse ca poate copilul nu mai vrea sa te vada(ARE 2 ANI ce vrei de la un copil nu gandeste).Dar daca te place laughing)) inseamna ca te va ierta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ce dulceeeeeebatting eyelashes
Pai, daca e sa-i gasesti maine in parc ofera-le cate o acadeabatting eyelashes si sa le spui ca iti pare rau si ca nu a fost intentionat.