Poti urma Facultatea de Drept, avand in vedere ca profilul la care esti e bazat pe foarte multa istorie.
Sincer...sunt la acelasi profil dar nu se bazeaza deloc pe istorie. De fapt, am doar o ora pe saptamana. Poti urma farmacia, biologia, fizica. Ai multe optiuni pentru ca la profilul acesta faci cate putin din fiecare. Eu ma gandesc la psihologie. Poti merge si pe litere daca te atrage.
Colegii mei de la spaniola sunt la stiinte sociale, in clasa 10a si au 4 ore de istorie pe saptamana.Eu la filologie am 3.Deci e multa istorie.Depinde de fiecare liceu _
E o diferenta intre stiinste sociale si stiinte ale naturii. Nu e acelasi profil oricum.
De la stiinte ale naturii(Chimie-Biologie) poti face farmacie si ce mai zici tu acolo.Eu de Stiinte sociale vorbesc.Cred ca nu stii la ce profil esti exact.
Stiintele sociale se ocupa cu multa istorie si stiintele sociale.Nu ai cum sa ma contrazici.Profesorul meu de istorie are clasa de stiinte de sociale si in clasa a10a are 4 ore de istorie pe saptamana.Capisci?
La litere e mai bine daca faci Filologie.
Eu ti-am zis ca cred ca tu nu stii la ce profil esti.
Claudiu, te sfatuiesc sa mergi pe drept cu toata increderea.
Eu sunt la stiinte ale naturii. Sunt foarte sigura de asta. Ideea e insa ca cel care a pus intrebarea e la SN(stiinte ale naturii). Ce nu e clar aici? Spune cat se poate de clar ca e la stiinte ale naturii nu la stiinte sociale.
Da ma rog.Scuze.Chiar n-am fost atenta