| IngerCazator a întrebat:

Funda - cel mai bun raspuns, vot la toate raspunsurile!
Buna! Sncer nu mai stiu ce sa fac! Neam desparit acum o luna pentru ca mi-a zis ca pleaca in alt oras dar eu siam ca ma minte si peste o saptamana si puu pe facebook intr relatie! Azi mi-a scris niste mesaje gen: daca mai sunt suparata pe el, daca mi-e dor de el si daca vreau s ne vedem zilele astea sa mai vorbim...
M-am uitat si pe facebook-ul lui si nu mai era inro relatie,[ceea ce era de asteptat, eram sigura ca mai mult de o lua ei nu o sa fie impreuna, nu stiu de ce dar parca presimteam acest lucru] si nu au stat prea mult timp impreuna 3 4 saptamani in timp ce eu cu el am fos aproape 2 luni... Ce credeti vrea sa se impace cu mine? Si daca da, ar trebui sa il iert si sa ma impac cu el? Sau nu?

Răspuns Câştigător
| Patricia07 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu are rost sa te impaci cu el. Uite, daca acum te-a mintit..crezi ca nu o va mai face si a 2-a oara? Gandeste-te ca nu o sa traiesti o viata intreaga cu el. Si ar trebui sa constientizezi ca nu e jumatatea ta. El a gresit, a avut o sansa.a irosit-o. Gata!
Asa numai iti lungesti suferinta..ca sunt sigura ca ai suferit din moment ce te-a mintit. Heei! profita de viata acum cat esti tanara! Bafta!

4 răspunsuri:
| Anutzabhaaa a răspuns:

Trebuie sa afci ce simte inima ta... dar parerea mea este ca nu trebuie sa fie cu cealalta si sa te minta mai bine ramaneti prieteni...

| Chryssuu a răspuns:

Salut.Din cate spui tu aici reiese ca ai fost folosita.Cum adica dupa o luna iti trimite mesaje daca mai esti suparata pe el.Cat tupeu poti sa ai? Da stiu, baietii din ziua de azi au foarte mult tupeu.Stiu cum ii.Eu zic sa nu te impaci cu el...ptr ca ii clar ca te-a folosit.Da-l uitarii.O sa gasesti un baiat mult mai bun care va stii sa te aprecieze.Baftă!

| AnneMarri18 a răspuns:

Nu te merita...asa ceva nu se face, te cauta doar cand are nevoie de tine? si cu tine cum ramane? eu zic sa nu.i mai acorzi vre.o sansa, dar acum faci cum crezi. happy

| ancaroxy01 a răspuns:

Eu cred ca daca te iubea nu te mintea... Poate ca doar si-a batut joc de tine :p
Eu zic sa nu va mai impacati si sa ramaneti doar amici happy
Dar este doar o parere, tu fa cum iti zice inima! Poate ca e mai bine asa :*