Din punctul meu de vedere nu are rost sa te impaci cu el. Uite, daca acum te-a mintit..crezi ca nu o va mai face si a 2-a oara? Gandeste-te ca nu o sa traiesti o viata intreaga cu el. Si ar trebui sa constientizezi ca nu e jumatatea ta. El a gresit, a avut o sansa.a irosit-o. Gata!
Asa numai iti lungesti suferinta..ca sunt sigura ca ai suferit din moment ce te-a mintit. Heei! profita de viata acum cat esti tanara! Bafta!
Trebuie sa afci ce simte inima ta... dar parerea mea este ca nu trebuie sa fie cu cealalta si sa te minta mai bine ramaneti prieteni...
Salut.Din cate spui tu aici reiese ca ai fost folosita.Cum adica dupa o luna iti trimite mesaje daca mai esti suparata pe el.Cat tupeu poti sa ai? Da stiu, baietii din ziua de azi au foarte mult tupeu.Stiu cum ii.Eu zic sa nu te impaci cu el...ptr ca ii clar ca te-a folosit.Da-l uitarii.O sa gasesti un baiat mult mai bun care va stii sa te aprecieze.Baftă!
Nu te merita...asa ceva nu se face, te cauta doar cand are nevoie de tine? si cu tine cum ramane? eu zic sa nu.i mai acorzi vre.o sansa, dar acum faci cum crezi.
Eu cred ca daca te iubea nu te mintea... Poate ca doar si-a batut joc de tine :p
Eu zic sa nu va mai impacati si sa ramaneti doar amici
Dar este doar o parere, tu fa cum iti zice inima! Poate ca e mai bine asa :*