Clar. Si eu am servit partea cu " nu mai vreau iubit ", dar, cu exceptia cazului ca prietenul ei o batea sau chestii chiar nasoale, orice fata vrea sa mai incerce inca odata dupa o relatie cu alt tip. Deci, incearca si succes.
Daap.eu zic ca nu ar trebui sa renunti sa vada ca ti la ea mult ca o placi f mult si ca vrei o relatie cu ea dar mai lasa-i timp sa se gandeasca abia s-a despartit de prietenul ei si e ceva prematur.
fi alaturi de ea fa-o sa se simta bine cu tine si dupa ceva timp incearca din nou si fa-o sa se simta special ca sa vada ca nu te-ai dat batut ca tu chiar o placi. Succes. :*:*
Timp. Lasa-i timp si poarta-te dragut cu ea. Sunt fata si urasc cand un baiat vrea sa fie ' jmenar'. In general ne plac baietii care sunt dulci [ Nu neaparat 24/24 ], si nu dulci ca te imbratiseaza si te pupa si *blah blah *. Dulci pentru ca le pasa ce faci, ce patesti, spun glume, povestesc evenimente. Eu nu m-am indragostit de un baiat pentru ca imi dadea texte de ' hay kobori in j0m d ora jos team pupath dulke raaw pa ' ci pentru ca era cel mai bun prieten.