| Alle_3522 a întrebat:

Cine ma ajuta si pe mine puppy dog eyes. Vreau sa invat sa editez poze cu photoshop. Ok, l-am descarcat, in fine stiu cum sa-l folosesc dar nu inteleg cum sa fac, adica fetele, voi stiti de la fond de ten raman niste urme gen si aveti fata sclipitoare si se vede super urat! Fetele din lista de la mine nu spun tin doar pentru ele straight face. Vor sa imi editeze ele dar le e greu sa imi explice si mie. Bun, deci cine imi explica si mie sa inteleg ( FUNDA! ) PS : Nu doar efectu` asta, vreau sa imi explicati alte " trucuri " pe care le mai stiti, cele mai multe si cele pe care le inteleg Funda :*:*. Multu`. :*:*

1 răspuns:
| MenInShadow a răspuns:

Daca stau sa iti explic pe TPU, ar dura mult, si probabil, nu probabil, 90% sigur nu ai intelege.
Intra pe creativemonkeyz.com la sectiunea de tutoriale, si la photoshop, acolo sunt ceva tutoriale, care te invata cam ce vrei tu, adica e un tutorial care te invata cum sa modifici contrastul, culorile unde vrei tu, mai deschis, mai inchis, sa stergi anumite defecte, cosuri, cicatrici, etc.
Si e foarte usor de inteles, explica foarte bine, pacat ca-s cam putine, dar am trimis o "cerere" sub forma de intrebare si poate o sa-mi raspunda cand o sa mai apara tutoriale noi, pentru ca si eu vreau sa invat tutoriale... Le-am terminat deja pe cele de la Photoshop si Ilustrator, si vreau sa ma apuc de audio...