| Pixel2009 a întrebat:

Funda! Credeti ca vopseaua neagra te face mai batrana? Sunt bruneta si as vrea sa imi inchid culoarea parului. E prima data cand ma vopsesc asa ca daca ati putea sa imi spuneti si ce vopsea ar fi cel mai bine sa folosesc v-as fi recunoscatoare. Merci happy

Răspuns Câştigător
| Jurnaldedecembrie a răspuns:

Nu e deloc adevarat ca negru iti distruge parul(eu m-am vopsit cu palet un doi ani si dupa acesti 2 ani am hotarat sa renunt la vopseaua de par, a trecut inca un an in care nu m-am vopsit deloc si cand am fost la coafor sa imi ia din varfuri, mi-a zis ca am parul foarte sanatos). Daca te vopsesti la 4-6 luni nu ti se arde parul.Eu ma vopseam ori la 4 ori la 5 ori la 6 luni.

3 răspunsuri:
| dulcykaLy a răspuns:

Da asta se stie ca negru imbatraneste. acum depinde de tenul tau. daca nu il ai alb.e ok sa te faci asa.

| Linda100 a răspuns:

Da, negrul te face mai bartana. De ce nu incerci alte nuante, si in plus parul tau va fi ca firele de par din capul papusilor. Va scartai cand vei pune mana pe el, pentru ca vopseaua(mai ales negru) distruge parul.

| AndaWest a răspuns:

Mmm,asa se zice dar de fapt te inchide mai mult la ten,eu sunt bruneta si am fost vopsita cu negru albastrui, paream mai inchisa la fata dar nicidecum mai batranaoh go onoricum daca nu incerci nu ai cum sa stii cum iti sta, asa ca bafta.mie imi placea cum imi statea doar ca ma batea soarele drept in caplaughingtragea la culoarea mealaughing