| middle654 a întrebat:

Funda.cum pot lasa calculatorul si sa nu ma mai apropii de el? pentru ca imi distruge viitorul.in loc sa invat, eu stau mai mereu la calculator.ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Poti sa il deconectezi de la net...

| anonymus07 a răspuns:

Salut! Intr-adevar, calculatorul poate crea dependenta mai ales daca il folosesti de la o varsta frageda.
Daca vrei sa scapi de el, tot ce trebuie sa faci este sa iti pui imaginatia sa lucreze. Acum, imagineaza-ti ca esti independent, fara parinti care sa-ti spuna ce sa faci, fara alte persoane care sa te influenteze, iar scoala este locul de munca de unde iti primesti banii pentru a-ti satisface nevoile.
Acum, gandeste-te cum ti-ai organiza timpul stiind ca esti pe cont propriu iar scoala este cea care-ti va mentine bunurile(calculator, telefon, hrana) in cont?

| zurick a răspuns:

Salut! Calculatorul bucura multe persoane dar ca sa nu te distruga trebuie sa existe si o limita.Incearca sa-ti faci un program care sa te avantajeze avand timp si sa inveti si sa stai la calculator si sa te distrezi. Sper ca te-am ajutat! Pa, pa.

| LastMimzy a răspuns:

Buna,
de tot nu poti renunta la calculator/internet deoarece cu siguranta vei avea nevoie de el pentru un proiect la scoala, informatii etc, insa poti ruga un parinte, frate sau sora (daca ai) sa puna o parola pe care sa nu o stii, iar atunci cand vrei la calculator sa bage ei parola.Eu asa am reusit sa scap de mica obsesie pentru internet.Succes!

| blueskies14 a răspuns:

Taie-ti cablul de la net. laughing Sau renunta la serviciul acesta.

| Giulia89 a răspuns:

Iti faci un program al tau cat sa stai pe net, cel mai bine e sa inveti inainte si dupa sa stai pe el.