Salut! Intr-adevar, calculatorul poate crea dependenta mai ales daca il folosesti de la o varsta frageda.
Daca vrei sa scapi de el, tot ce trebuie sa faci este sa iti pui imaginatia sa lucreze. Acum, imagineaza-ti ca esti independent, fara parinti care sa-ti spuna ce sa faci, fara alte persoane care sa te influenteze, iar scoala este locul de munca de unde iti primesti banii pentru a-ti satisface nevoile.
Acum, gandeste-te cum ti-ai organiza timpul stiind ca esti pe cont propriu iar scoala este cea care-ti va mentine bunurile(calculator, telefon, hrana) in cont?
Salut! Calculatorul bucura multe persoane dar ca sa nu te distruga trebuie sa existe si o limita.Incearca sa-ti faci un program care sa te avantajeze avand timp si sa inveti si sa stai la calculator si sa te distrezi. Sper ca te-am ajutat! Pa, pa.
Buna,
de tot nu poti renunta la calculator/internet deoarece cu siguranta vei avea nevoie de el pentru un proiect la scoala, informatii etc, insa poti ruga un parinte, frate sau sora (daca ai) sa puna o parola pe care sa nu o stii, iar atunci cand vrei la calculator sa bage ei parola.Eu asa am reusit sa scap de mica obsesie pentru internet.Succes!
Iti faci un program al tau cat sa stai pe net, cel mai bine e sa inveti inainte si dupa sa stai pe el.
anonim_4396 întreabă:
tilll întreabă: