Cand deja zici "orice", incep sa ma gandesc la prostitutie. Daar o sa-ti spun secretul.Primul pas in a deveni popular are loc atunci cand detii o frumusete de-asta in cap:http://i.imgur.com/HmgwGvJ.jpg
Varianta 1: Fii prefacut, pupincurist, limbist, lingusitor, imbraca-te "cool", sa ai o lista cu artisti/cantareti/hoby-uri care sa fie la moda si sa pretinzi ca te reprezinta, sa ai cat mai multe lucruri in comun cu toata "lumea buna" a liceului. Sa te imbraci in conformitate cu gusturile celorlalti, dar sa fii in acelasi timp original(aici e partea mai grea). Sa te imprietenesti cu toti care ti-ar putea strica aceasta imagine de baiat popular ca sa nu risti sa fii facut de cac@at in caz ca il calci pe vreunu pe coada.
Iar a 2-a varianta este sa fii genul de baiat popular care sa nu ii pese de asta, lumea sa il placa asa cum este el cu adevarat, se aplica si la fete si la baieti.
Iar a 3-a varianta este sa fii bazat pe pumn si toti lesinatii sa vrea sa fie prieteni cu tine. Aici este momentul cand varianta 1 trebuie sa fie in relatii bune cu varianta 3 ceea ce inseamna ca varianta 1 este un lesinat.
Drept concluzie, daca o sa fii popular in liceu asta nu o sa se datoreze balului, cred.
Avea dreptate cineva cand spunea ca adolescentii nu pot fi numiti oameni, sunt o alta specie de fiinte.
Bea pana nu mai poti si pe urma vomita pe Diriginte. Sigur va fi o seara de neuitat.
Iar daca se va intampla asta, tu vei veni sa mananci voma pe gratis.
Iar daca se va intampla asta, tu vei veni sa mananci voma pe gratis.
In primul rand inscriete la balul bobocilor si incearca sa faci tot posibilul sa iesi castigator. Asta presupune sa te apuci de caraoke deoarece una din probele pe care le-am tot vazut eu la balul bobocilor e proba de caraoke, dar sunt ata si probe de cultura generala. Incearca sa faci ceva ca sa ii lase pe ceilalti cu gura cascata. Insa popular nu poti devenii doar daca castigi acel bal. Trebuie sa te imprietenisti cu foarte multi din liceu, fie ei din orice clase. Si pe parcursul clasei a 9-a sa te implici in tot felul de activitati... Dca vei face asa cu siguranta in clasa a 10-a vei fi vedeta liceului. Multa bafta pana atunci!
P.S. Ai grja ca partenera pe care o vei avea la bal sa fie foarte frumoasa.