| didii a întrebat:

Funda!

Cum sa fac sa ma razbun pe un baiat balanta? sad M-a facut sa sufar enorm eu il iubesc dar in acelasi timp il urasc, nu pot sa renunt la el, Ce pot face?

Multumesc anticipat. :*

Răspuns Câştigător
| ºPishcotº a răspuns:

Cel mai bun remediu este I G N O R A N T Alove struck. O sa se simta foarte prost cand o sa vada ca nu mai esti atrasa de el, si o sa faca tot posibilul sa se bage in seama cu tine! Si atunci si mai multa ignorantahee hee. Ai grija de tine!:*

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cand te afli la granita dintre cele doua sentimente e recomandat sa nu faci nimic. Cel mai sifonat tot tu vei iesi din aceasta razbunare, asa ca se merita sa pierzi timp urzind planuri, facand strategii care e posibil sa nu dea nici rezultat.De ce sa iti intinezi sulfletul cu ura, atat de urataI don't want to see

| Contrast a răspuns:

Ce conteaza daca e balanta, berbec, taur sau varsator, raspunsul meu la astfel de intrebari e cam acelasi:
http://www.tpu.ro/......nu-pot-sa/

Iarta-l!

Iti faci tie un bine, lui un mare rau si omenirii ii dai o lectie de viata!

De ce? E cel mai greu lucru sa-l ierti pe cel ce ti-a zdrobit sufletul, ti l-a calcat in picioare, ti-a spulberat visele, ti-a naruit orice speranta si te-a lasat pustiit si gol pe marginea prapastiei...

Numai un suflet puternic poate sa renasca din propria cenusa, sa se scuture de praf si sa o ia de la capat. Cand ai luptat atat de mult cu propriii tai demoni interiori si cu vitregiile vietii, cand ai renascut di propria ta durere, cand ajungi sa treci peste slabiciuni trasformandu-le in virtuti...nu mai poti sa cobori pana intr-acolo sa-i spui unui rebut social:"m-ai ranit"

Esti mult si net superior prin insasi iertarea si uitarea ce o oferi!

| DE3a94 a răspuns:

Si la mine a fost la fel, pot spune am iubit o balantathinking si eu am suferit dupa ce m-am despartit de el din diferite motive... Cu timpul am inceput sa nu-l mai bag in seama. Acum el are prietena are jumatate de an sau mai mult, dar tot ma baga in seama din cauza ignoranteiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa stii sa nu il bagi in sama