| StefyDenis a întrebat:

Funda: Cum se poate scapa de iubire va rog mult de tot! visez pe cineva de cateva saptamani si nu stiu cum sa scap de iubire? (chiar daca nu as vrea, dar e nevoie)
E cineva cu 1 an mai mare (cls 6-a) nu pot scapa de iubire!

Răspuns Câştigător
| Ramooon a răspuns:

happy Esti amuzant tongue De iubire nu se scapa, nu este o boala sau un capriciu, este un ceva mai sus de noi, tot ce poti sa faci este sa te tii preocupat de alceva, umpleti timpul cu alte lucruri si gasesteti o alta fata dupa care sa te uiti, si varsta nu e importanta, ce daca este mai mare, ai putea sa o inviti la un suc, ce ai de pierdut tongue ai atatea de invatat cresti tu maretongue

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Click dreapta,"Sterge fisierul din hard-disk"->Cosul de gunoi.Si din cosul de gunoi direct in eternitatea.Calculatoarele ne fac viata mai simpla. Ce pacat ca noi insistam sa ne-o complicam

| Narfundo a răspuns:

Te intinzi in pat, te relaxezi si incepi sa iti zici ca nu iubesti pe nimeni si vrei totul sau nimic. E ca si cum te-ai minti singur.Mergewinking. De fapt iti dai ordine sa fi altfelwinking.

| Ramooon a răspuns:

Asta ziceam si eu, abia dupa ce esti sigur ca nu te place poti sa iti faci planuri sa o uiti, nu renunta niciodata inainte sa incerci tot ce se poate, mersi pentru fundita happy si Bafta

| Diana_6039 a răspuns:

Nu crezi ca esti cam mica?big grin Geeneratia asta noua laughing

| Dief a răspuns:

rolling on the floor esti penibil. esti a 5-a si crezi ca iubesti? rolling on the floor
un sfat de viitor: de iubire nu se scapa niciodata daca e adevarata

| StefyDenis explică:

Asa e mi-ai dat curaj sa o invit undeva...

| StefyDenis explică:

O plac mult si ne intalnim mereu la scoala vreau sa ma imprietenesc de mult timp ne salutam doar si vreau sa mai vb si eu cu ea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oh doamne...si eu care credeam ca generatia mea e distrusa...