anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda, daca functioneaza!
Ajutooor!
Simt ca innebunesc!
Ai mei nu mai vor sa imi cumpere nimic altceva pentru scoala in afara de caiete!
Ei spun ca nu are rost sa imi cumpere ceva, cand ce am eu acasa nu e uzat, rupt etc.
Abia de i-am convins, dupa luuuuungi discutii sa imi cumpere un stilou cu 11 lei. 11 lei!
Apoi le-am cerut un penar negru cu un fluture, care costa 18 lei, pentru ca cel roz al meu nu mai imi place si au zis ca nu o sa dea atatia bani pe o carpa, ca a mea de acasa e buna!
Apoi am fost la o colega acasa, care are si o sora si am vazut ca fiecare din fete are ghiozdan, trening si adidasi - toate noi!
Si atunci, ce ma gandesc? Haideti ca daca penar nu vor sa imi cumpere, ghiozdanul nu vor avea cum sa il refuze.
Dar...ce sa vezi? Cearta lumii! Strigate! Ei sustineau sus si tare ca ghiozdanul meu pe care l-am purtat 2 ani este perfect! Nu conteaza ca daca e roz si daca l-am purtat atat timp trebuie sa imi cumpere altul. Le-am spus ca exista ghiozdane si cu 40 de lei - ceva mai ieftin, dar nu! Nu am reusit sa ii clintesc.
Trening nu le-am cerut pentru ca este destul de scump (140 de lei - firma romaneasca) si am zis ca mai pot sa rezist anul asta.
Inteleg ca vremurile de azi sunt grele si ca salariile sunt din ce in ce mai mici, dar nu am facut fite si le-am spus ca ceea ce le-am cerut eu acum, altii copiii cer zilnic. Atunci...razboiul lumii! "Pai da' ce treaba ai tu cu alti copiii? Tu ai parintii tai si gata!"
Lor nu le place sa fie comparati cu alti parinti, dar nu ezita sa ma compare pe mine cu altcineva!
In vara asta mi-au cumparat doar o pijama si chiloti. Anul asta mi-au cumparat doar 2 perechi de pantofi, o pereche de tenisi si o pereche de pantaloni rosii. Iar, restul hainelor le port trecut.
Unii copiii toaca salariile parintilor in prima zi de scoala ca sa arate bine pe parcursul anului si eu nu le-am cerut decat un penar si un ghiozdan si deja sunt cu capsa pusa.
Ajutooor!
Va rog, ajutati-ma!

6 răspunsuri:
| CristinaCrisy a răspuns:

Eu ghiozdanul tot pe ala il port pentru nu are nici un rost sa schimb in fiecare an cate un ghiozdar dar al meu arata bine adica nici eu nu l-am uzat ( cum fac altii..scriu pe el etc) penar nici nu imi mai iau! un pix si gata s-a rezolvat.
deci eu imi voi cumpara decat caiete, un pix si ceva de imbracat(nu foarte multe)

| HoneyCocaine a răspuns:

Ghiozdan nou cumpara-ti doar daca vezi unul care iti place foarte mult, eu asa fac, imi iau lucruri noi doar daca nu-mi plac cele vechi.

| geoalina19 a răspuns:

Poti sa iti strangi bani singur. De exemplu: ITI STRANGI ALOCATIA. Cand o sa ai bani suficienti ca sa iti cumperi tot ce vrei, le spui parintilor tai. NU cred ca te vor refuza! happy INCEARCA!winking

| PerrieEdw a răspuns:

Daca rechizitele tale nu sunt uzate nu are rost sa iti cumpere altele noi decat ce ai nevoie. Mie spre exemplu nu mi-au luat decat caiete, coperti, carioci, pixuri, un set pentru mate si etichete. Deoarece penare am 7 si am folosit numai 2. Si ghiozdan am unul de anul trecut care arata ca nou. Nici parintilor mei nu le place cand le zic de alti parinti.Si cred ca asa sunt toti parintii.
Trening... Am multe bluze de trening asa ca mi-am luat numai pantaloni ca ceilalti sau uzat. Miau luat pantaloni negrii pentru scoala si pantofi si bascheti noi.
Despre ghiozdane de 40 lei. Eu am dat pe al meu anul trecut doar 70 lei. Deci mai induplecai sa iti ia unu.Incearca sa gasesti unu frumos, pe gustul tau si ieftin. roaga-te putin de ei. Fa cum fac eu.[ asta e cadou de ziua mea si nu am sa va mai cer altceva...] Asa am facut eu... Anu trecut am luat un telefon nou si am zis ca pe asta o sa il am 2 ani. si a trecut numai unu si deja isi fac planuri ce telefon sa-mi cumpere si ma duc prin magazine sa vada cemi place. Daca iti zic : pai nu tiam luat ghiozdanu?! ce mai vrei. zi si tu : nu e adevarat, numi aduc aminte
Sti daca vezi la o fata ca are adidasi, ghiozdane si alte chestii noi. Nu ar trebui sa te gandesti la ce au ele. Gandeste-te la ce ai tu!

| Lady20Black a răspuns:

Intreaba`i de ce reactioneaza asa. vorbeste cu ei si fa`i sa inteleaga ca a venit scoala si ca iti trebuie lucruri noi deoarece nu poti purta lucruri vechi daca toti copii au lucruri noi. daca te`au trimis la scoala, sa faca bine sa te si inteleaga cand ai nevoie de ceva! happy