| BiscuiteCuCiocolataa a întrebat:

FUNDA.Deci,cum imi pot "infrumuseta" uniforma in stilul meu.Adica,stilul meu e cam asa:jeans, tricouri mai largi, multe bratari, medalioane dragute, tenisi.Deci si ma gandeam sa-mi ziceti niste sfaturi de ex:sa-mi iau un tricou si peste camasa pentru sc [una alba sau albastra] si peste vesta[bleumarin] ambele descheiata sa se vada tricoul. Cele mai multe sfaturi funda.

5 răspunsuri:
| Malphas a răspuns:

Pune-ţi multe insigne, broşe pe vestă şi pantaloni, o şapcă drăguţă cu insigne, sau colorată de tine (cu carioci, tempera, etc), foloseşte curele colorate, pictează-ţi pantofii, poartă brăţări î culori sobre (gri, negru), cu culori mai stridente (roşu, galben, verde), leagă-ţi panglici colorate de mână, sau foloseşte-te în loc de şireturi (sau poţi purta şireturi de o culoare la un pantof, şi de altă culoare la altul), leagă-le la gât şi prinde de ele clămiţe colorate, de genul Hello Kitty sau Pokemon... nu mai am idei -_-
Baftă la colorat!

| browneyes99 a răspuns:

Buna!
In primul rand, Wow! Nici nu stii cand ne asemanam! Si eu ador sa ma imbrac asa!
Eu la scoala port asa:un tricou dragut, peste care imi pun camasa descheiata, cu manecile suflecate.Imi pun multe bratari, iar pe camasa pun niste insigne.Nu port pantalonii de la scoala, deci port blugi normali, la care sa zicem mai pun niste insigne.In picioare imi iau skateri sau tenisi.Iar cand port veste, manecile de la camasa le rasucesc doar putin de 2 ori sa zicem, si imi las camasa inchisa, iar la gat o esarfa draguta.In caz ca ai pantaloni de scoala, eu zic sa le pui muuulte curele subtiri si colorate, pentru ca se vede super tare, si iti poti sufleca pantalonii un pic, mai jos de genunchi, si sa ai niste sosete colorate dragute cu niste tenisi simpli.

Sper ca te'am ajutat! Funda?

| mulinobianco a răspuns:

Parerea mea este ca poti combina mai multe stiluri dar cu mare atentie. http://www.envy.ro/my-envy/myset/pentru-scoala_14577.html aici poti sa vezi o combinatie destul de reusita.
si aici http://www.envy.ro/my-envy/myset/toamna-scoala_17853.html nu e deloc complicat, important e sa-ti fie comod, sa fie frumos si sigur ca nu extravagant. Bafta :-*

| chocolate_1698 a răspuns:

La ce sc. esti? Uniforma mea seamana cu a ta. Daca e cu pant. sau fusta gri e la fel si iti pot zice ce fac eu (avem stiluri apropiate)

| skulls1 a răspuns:

Stilul meu e o pereche de colanti, o bluza lunga cu o curea,un medalion cizme tricotate(vara) cizme normale(iarna) ceva bratari,
sau jeansi un tricou de culoare mai fosforescenta mai mulat cu o curea suptire de culoare tipatoare cercei lungi,multe lanturi bratari colorate,pantofi cu toc inalt, sau o fustita mini, cu n tricou mulat mai decoltat si un bolero elegant un sirag de perle platforme si ceas asortat! Multumesc, sper ca te-am ajutat! fundita?