| yngerash_4642 a întrebat:

Funda! deci nu stiu ce sa mai fac.Pana si prietena mea care e cu 3 ani mai mica ca mine arata mai bine.Nu stiu ce sa mai fac toti baietii+fetele rad de mine si ma simt prost:-|. Adica hai sa zic ca fund am cat de cat dar sani deloc. Spuneti-mi ce sa mananc, sau mai exact ce sa fac ca sa arat mai bine!

multumesc

5 răspunsuri:
| Bubbchac a răspuns:

Sanii o sa ii ai exact asa cum ii are mama ta, adeseori asa este. tongue Daca tu esti chiar,, urata,,, ar trebui sa ii ignori. big grin Aaaaa! Puneti bustiera cu niste buretii micii. big grin Metode naturale de marire a sanilor nu exista. Am auzit ca s-a inventat o melodie care face sanii sa creasca. Cum? Acea melodie aduce aminte de sentimentul matern, seamana cu un copil care plange. Sper ca te'am ajutat cat de cat. Bye bye! kiss

| proorocul a răspuns:

Eu ca baiat nu stiu ce sa zic dar iti pot zice ca lumea e rea si tot timpul o sa fie asa happy nu asculta de altii fai ce simti mananca fructe nu stiu iti urez succes

| Miina a răspuns:

Buna.
Nu te plange ca o sa-ti revii si tu.
Si eu eram acum vreo 2-3 ani, dar acum toti baietii umbla dupa mine[fara sa ma laudblushing]Si chiar nu credeam ca va fi asa din partea unor baieti, dar nu trebuie decat sa crezi in tine!
Bafta!

| maria_3012 a răspuns:

Ai mai ca exagerezi toate fetele st frumoase in feleul lor probabil ca ai si u admiratori tai dar nu vrei sa-i vezi!

| yngerash_4642 explică:

Pai bine am fost cu un baiat d 16 ani dar nu asta conteaza. Faza e ca mama mea are sanii mici si ma tem se nu ii am si eu