| BeHappyForMe a întrebat:

Funda! deci vreau mai multe informatii de anticonceptionale, cea mai buna prietena a mea foloseste si m-a sfatuit si pe mine sa iau, ea zice ca nu trebuie nici o reteta de la doctor, le iei pur si simplu de la farmacie, si ca nu a avut nici un fel de neplaceri, dar eu am auzit ca pot aparea efecte adverse(dureri la nivelul sanilor, diverse bolii, sangerari), nu stiu daca sa le folosesc sau nu? eu folosesc prezervativul dar imi este frica ca se poate rupe ce sa fac? funda!

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Mergi la doctor. Din câte ştiu nu trebuie să le iei la întâmplare şi într-adevăr, pot apărea efecte adverse destul de serioase.Am citit mai demult despre o fată din S. U. A. mi se pare thinking care a suferit malformaţii din cauza anticoncepţionalelor.
Sfatul meu e să mergi la medicul de familie [nu ştiu sigur dacă el le prescrie] sau la ginecolog.

2 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Am vazut ca si tu esti din craiova. uite, parerea mea este sa te duci la un cabinet de planificare familiala(este unul pe severinului, fostul spital de copii, cladirea din stanga) si sa te informezi corect.happy

| Crys_2278 a răspuns:

Pai du-te la doctror sa ti le prescrie stiu ca poti sa te duci si la cel de familie sa iti dea reteta
si chiar nu stiu daca are efecte adverse