| Static a întrebat:

Funda! Deeci, este un tip, care, cred eu, ca ma place, si nu imi pot da seama sigur deoarece cateodata pare indecis, in sensul ca ii fuge ochii si la colega mea. Dar de obicei, de cate ori ne vedem ( noi suntem din clase diferite, nu ne-am cunoscut oficial) el se uita la mine cu o fata de catelus, si cateodata zambeste, pare amuzant, asta cand este si cu amicii lui, si in acelasi timp ma priveste si pe mine, odata era singur si cand a trecut pe langa mine mi-a zambit subtil. Iar eu cred ca ma place, sa fie oare asa? Cum altfel mi-as mai putea da seama de asta,... in ciuda faptului ca am auzit ca are iubita, si sunt chiar confuza, nu stiu daca mai este cu respectiva sau s-au despartit, ert este ca imi face ochii dulci. Iar eu nu sunt sigura daca el chiar ma place pe bune sau nu, poate asa reactioneaza el la orice fata, avand in vedere, ca s-a uitat si la colega mea, cand eram impreuna, dar si la mine. big grin

2 răspunsuri:
| DryLeaf a răspuns:

Daca esti curajoasa, il poti aborda printr-un simplu "salut", cand treci pe langa el...
De-acolo lucrurile ar merge de la sine :p

| libertat a răspuns:

Asta e felul lui de a privi.Stimeaza fetele asta e un lucru placut din partea unui baiat.