| AleeAlexaaandraaa a întrebat:

Funda! Hei TPU, am o mare problema si sper ca puteti sa cititi tot, Ieri am avut banchetul, ne-am inteles toti bine dar a venit o colega o cheama Adelina, ei ii place sa fie in centrul atentiei, a fost ieri imbracata, cu o rochie neagra stramta, care tot timpul si-o ridicha intruna. Colegele mele au stat cu ea, si asta m-a deranjat, de exemplu o alta colega, Maria a stat cu Adelina, eu nu stiu de ce a stat cu ea? Aproximativ, acum o saptamana ele doua s-au certat foarte tare intrucat Adelina a batut-o pe Maria, si a jignit-o foarte vulgar, si nu a fost prima data cand a jignit-o asa, alta colega Andreea a dat intr-un coleg care se intelege foarte bine cu Adelina, si cand a vazut ca a dat in el, imediat a inceput sa o jicneasta.....Ieri trebuia sa votam cine-i regele si regina, si aproape toate colegele mele au voata-o pe Adelina, care ea le-a jocnit rau de tot ....Asta nu pot sa inteleg? Nu sunt geloasa pentru ca a castigat ca regina prietena mea cea mai buna. Cand Adelina le jicnea, unele au plans eu tot timpul am fost pentru ele, mai ales pentru Maria, eu i-am dat sfaturi, am ajutat-o pentru scoala, daca cineva se lua de ea eu ma bagam, dar cu toate astea ea s-a dus la Adelina care i-a facut mult rau? Pe bune acuma? Nu te indepartezi cand o persoana iti face rau?
Va rog sa-mi raspundeti cu maxima seriozitate, am foarte mare nevoie de un sfat, sincera nu mai stiu ce sa fac!

1 răspuns:
| BlingDeCiocolată3333 a răspuns:

Eu intotdeauna o sa cred ca e bine sa te intelegi cu toata lumea.
Din moment ce a fost banchetul, Adelina poate s-a gandit ca va fi iertata si pana la urma asa a fost. Daca te consoleaza cu ceva, o fata care da in cineva isi creeaza o imagine urata si comportamentul ei este degradant, iar cu timpul, lumea isi va da seama de asta. Cel mai important este ca v-ati distrat si nu e bine sa te simti prost, din moment ce altii se comporta altfel decat tine.
:X:3