| AleeAlexaaandraaa a întrebat:

Funda! Hei TPU, am o mare problema si sper ca puteti sa cititi tot, Ieri am avut banchetul, ne-am inteles toti bine dar a venit o colega o cheama Adelina, ei ii place sa fie in centrul atentiei, a fost ieri imbracata, cu o rochie neagra stramta, care tot timpul si-o ridicha intruna. Colegele mele au stat cu ea, si asta m-a deranjat, de exemplu o alta colega, Maria a stat cu Adelina, eu nu stiu de ce a stat cu ea? Aproximativ, acum o saptamana ele doua s-au certat foarte tare intrucat Adelina a batut-o pe Maria, si a jignit-o foarte vulgar, si nu a fost prima data cand a jignit-o asa, alta colega Andreea a dat intr-un coleg care se intelege foarte bine cu Adelina, si cand a vazut ca a dat in el, imediat a inceput sa o jicneasta.....Ieri trebuia sa votam cine-i regele si regina, si aproape toate colegele mele au voata-o pe Adelina, care ea le-a jocnit rau de tot ....Asta nu pot sa inteleg? Nu sunt geloasa pentru ca a castigat ca regina prietena mea cea mai buna. Cand Adelina le jicnea, unele au plans eu tot timpul am fost pentru ele, mai ales pentru Maria, eu i-am dat sfaturi, am ajutat-o pentru scoala, daca cineva se lua de ea eu ma bagam, dar cu toate astea ea s-a dus la Adelina care i-a facut mult rau? Pe bune acuma? Nu te indepartezi cand o persoana iti face rau?

Va rog sa-mi raspundeti cu maxima seriozitate, am foarte mare nevoie de un sfat, sincera nu mai stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| Morooo a răspuns:

Buna! Foarte ciudat mi se pare acum, pentru ca nu am mai trecut de mult timp prin asta, dar am trecut si eu. Unele persoane din simplul fapt ca o alta vorbeste cu o "superioara" incearca sa devina ca cealalta. Unele persoane au aceea atractie, care indiferent de ce ti-ar face, uiti si vorbesti din nou cu ea. Eu, incercam sa le ignor, chiar daca acele persoane erau mai "importante" decat mine. Acum, totul e invers, doar ca eu nu ma comport asa, am aceea atractie, intr-adevar, dar le sunt cea mai buna prietena, tuturor. Acum, ca ai terminat banchetul si anul scolar, nu cred ca mai ai vreun motiv de ingrijorare. Timpul o sa le rezolve pe toate si cu siguranta acea persoana nu va ajunge prea departe cu acest comportament. Asa sunt unele persoane, le place sa jigneasca iar dupa vorbesc cu tine ca si cum nu s-a inatmplat nimic.Nu o sa mai dureze mult asta, stai linistita. Tu, nu poti face nimic in privinta asta, nu poti schimba acea fata daca ea nu vrea. Astepata si totul o sa fie bine. Sper ca te-am ajutat, mult succes. :*happy

4 răspunsuri:
| Carmen100 a răspuns:

Pupincuriste.
Persoanele astea sunt pe interes, stau cu ea doar ca sa fie si ele mai populare, ca poate ai inteles si tu pana acum ca daca stai cu o persoana populara ti se ridica si tie rangul...cica...
Astea sunt chestii pe care nu trebuie sa le pui la suflet, sa nu iti pese de ele. Acum e normal ca ti'ai pus intrebarea, dar pe viitor o sa vezi ca o sa ti se faca scarba de toate chestiile astea.
Ele sunt atat de proaste ca nu isi dau seama cata bataie de joc indura, faptul ca sunt calcate in picioare de panarama aia.
Si apropo...se scrie "jiGnesc", nu "jiCnesc", ca sa nu te faci de ras prin alte partiwinking
Succes in continuare happy

| AleeAlexaaandraaa explică (pentru Carmen100):

Mersi de sfatul tau si ma simt, putin mai bine, stiu ca se scrie asa dar nu stiu de ce scriu "jignesc", oricum mersi ca mi-ai zis o sa incerc sa ma controlez

| AleeAlexaaandraaa explică (pentru AleeAlexaaandraaa):

Mda, nu m-a lasat sa scriu scriu parte gresita ( jocnesc)

| MaeRii a răspuns:

Poate i-au dat bani sau au baut prea mult, haha glumesc lol
Sincer foarte ciudat, dar des intalnit adica vezi peste tot fete care se duc dupa persoane mai ''cu multi bani'' ''ce se cred vedete''(gen Adelina de care vb) etc.Doar pentru a fi si ele in centrul atentiei cu ajutorul Adelinei.Mai ales Maria e tare naiva daca dupa ce ca a fost batuta de Adelina s-a dus sa se distreze cu ea in loc cu tine.Nu se stie niciodata motivul pentru care ele au actionat in felu asta, poate ar trebui sa le itnrebi ca sa afli.Insa daca nu ai avut o prietenie mare cu ele ar trebui sa treci peste asta, deoarece vei incepe o nou etapa a vieti.
ps:''Jignea'' tongue