| Ayumha a întrebat:

! FUNDA! Hei TPU, eu de fel nu mananc lactate, pentru ca nu imi plac, si duc lipsa de calciu.Medicul mi-a prescris sa iau niste pastile Calciu cu Magneziu, iar niste colege de-ale mele au spus ca daca iau o sa ma ingras foarte rau de la ele. Calciul ingrasa?:-s

Răspuns Câştigător
| MalynaMagdalena a răspuns:

Nu stiam ca, colegele tale au ''studii superioare''. mai daca doctorul ala ti-a prescris asta inseamna ca nu iti face rau.si eu am luat si chiar m-au ajutat. dar mai trebuie sa mai mananci si tu ceea ce trebuie degeaba te indopi de din alea daca nu mananci si lactate.ala e un supliment alimentar. faci cum vrei dar chiar daca te ingrasi asta nu inseamna ca devii obez...si eu am luat si nu m-am ingrasat cum presupun colegele tale.parerea mea acum faci cum vrei.

funda?tongue

4 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Asculta ti medicul ca nu degeaba are cativa ani de pregatire in spate

| Sun life a răspuns:

Da. si eu am luat si m-am ingrasat. poate nu neaparat da totusi am pus kilograme

| aliyna a răspuns:

Colegele tale au mai multa pregatire decat medicul care ti-a recomandat calciul?

| pinkrulz1994 a răspuns:

Nu te ingrasi...doamne iarta-ma...colegele tale sunt cumva doctori sau nutritionisti? de stiu ele ce ingrasa si ce nu?