anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! Hei TPU sadNici nu stiu de u nde sa incep.
M-am saturat pur si simplu! Ma urasc.straight faceSunt mica si grasa, oricat m-as abtine sa nu mananc sa fac exercitii sau orice altceva nu reusesc sadMananc destul de putin.dar sunt si zile cand nu ma pot abtine si mai mananc toate prostiile.Cu moralul sunt la pamant.Niciodata nu am fost asa..Am umerii foarte lati si bratele groasecryingAm un par oribil.Am inceercat sa il "repar" cu tot felul de chestii.(sampoane de la Avon,ulei de masline,tratamente si nimic) sadMi-l fac cu placa si degeaba sta ars tot si in toate partile numai cum trebuie nu.Vreau si eu o dieta am cautat tot netu si nu am gasit ceva calumea.sad si niste masti de par... Poate, poate..reusesc sa il fac sa stea cum trebuie!

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Nu a spus nimeni că va fi ușor! Trebuie să lupți pentru ceea ce vrei, trebuie să crezi în tine, să crezi că vei reuși să faci ceea ce ți-ai propus!
Dacă vrei să slăbești, ține-te de sport și de o alimentație sănătoasă! Dacă te abați de la asta și vei începe din nou să mănânci fără limite alimente nesănătoase, e ca și cum ai căzut într-o cursă. Tot ce trebuie să faci este să te ridici și să începi din nou! O poți face! Poți slăbi, poți deveni ceea ce vrei! Trebuie doar să vrei! Cu puțină motivație vei ajunge în punctul dorit!
Lasă placa, mai mult îți arzi părul așa!
http://www.terapiinaturiste.ro/ingrijire-par-natural.php

5 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Heii, calmeaza-te! Esti foarte complexata, ceea ce nu-i normal. FIecare om este frumos in felul lui, iar tu trebuie sa te accepti pentru inceput.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fa sport, ajuta si la fizic si la psihic.

si eu am slabit anul trecut 8 kg si in 3 luni de iarna a pus 9 la loc, si m am deprimat, dar s-a facut vreme frumoasa, am inceput sa fac miscare, alerg, si incet incet imi revine si moralul si voi da jos si kg. Nu ai nici cea mai vaga idee cat de mult ajuta sportul chiar si la psihic

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| andrei1237 a răspuns:

Incearca sa te gandesti la faptul ca nu toate lumea te considera asa.Fii mai optimista si fa tot posibilul ca lumea sa nu mai rada de tine.

| MDenisee a răspuns:

Draga mea, ai nevoie de multe sfaturi si curaj, mai ales ca nu esti motivata de aia nu reusesti, daca vrei sa te ajut cu cateva sfaturi da-mi id tau prin mesaj, si eu sunt intr-o perioada in care vreau sa slabesc, am putea sa ne ajutam reciproc happy