Foloseste ulei de ricin si nu iti mai schimba samponul, alege unul singur pentru ca schimbatul lui des dauneaza si face matreata. Tunde=ti varfurile daca sunt deteriorate si arse. Mananca sanatos si bea multa apa, de sport nici nu mai pun problema. Si nu in ultimul rand, ai mai multa incredere in tine, daca tu nu te accepti cine altcineva sa o faca?
Pai eu iti spun cum am slabit, dar sa stii ca am pierdut prea mult, prea repede.
Eu am pierdut intr-o luna 7 kg,nu am mai mancat prajit, dulce, paine, fructe la greu, nu mancam dupa ora 5 (este total gresit, trebuie sa mananci cu 3 ore inainte sa te culci) si ma plimbam 2 ore pe zi, caci intr-o ora de alergat pierzi 450 de calorii, intr-una de plimbat 350, mie imi convenea mai mult sa merg. Cand mi-e pofta de ceva, rup o bucatica mica, sunt pofticioasa, si ma hidratam binisor, 1.5-2l de apa, in orice caz, mancam pana-n 1000 de calorii. Pentru par, eu iau de la Sensiblu u n sampon, Herbosophy, au si pentru par degradat, si costa 17 lei.
P.S. Baga mere la greu.
Nu conteaza cine esti,conteaza cea ce esti,crezi ca toti aratam asa cum ne dorim? trebuie sa te iubesti pe tine asa cum esti tu,sa cauti calitatile,sa gandesti pozitiv,tot ce faci sa-ti doresti,in loc sa zici arat oribil,spune azi arat mai bine, burta incepe sa imi scada, sunt puternica, ma accept pe mine insumi, repeta timp de 30 de zile ..si vei vedea schimbarea care e in interiorul tau
Sa inteleg ca tu ai sta cu o tipa foarte frumoasa, dar cu un caracter infect? intreb si eu.
Nu stau cu o tipa foarte frumoasa, cea mai desteapta din generatia ei, matura la gindire, foarte fidela...ah doamne ce bun sunt!
ce sa faci unii se descurca
Poti da fb ul oricarei fete, iar pentru mine nu reprezinta nicio dovada. crede ma nu exista frumusete fizica, desteptaciune si comportamentul frumos intr o singura persoana. poate tie ti se pare frumoasa sau poate este priceputa doar intr un anumit domeniu ori se comporta ok cu persoanele la fel ca ea.nu,nu se moare din narcisim, dar nu este nici vreo calitate cu care sa te mandresti.