anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! Hei TPU sadNici nu stiu de u nde sa incep.
M-am saturat pur si simplu! Ma urasc.straight faceSunt mica si grasa, oricat m-as abtine sa nu mananc sa fac exercitii sau orice altceva nu reusesc sadMananc destul de putin.dar sunt si zile cand nu ma pot abtine si mai mananc toate prostiile.Cu moralul sunt la pamant.Niciodata nu am fost asa..Am umerii foarte lati si bratele groasesadAm un par oribil.Am inceercat sa il "repar" cu tot felul de chestii.(sampoane de la Avon,ulei de masline,tratamente si nimic) sadMi-l fac cu placa si degeaba sta ars tot si in toate partile numai cum trebuie nu.Vreau si eu o dieta am cautat tot netu si nu am gasit ceva calumea.sad si niste masti de par... Poate, poate..reusesc sa il fac sa stea cum trebuie!

14 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Foloseste ulei de ricin si nu iti mai schimba samponul, alege unul singur pentru ca schimbatul lui des dauneaza si face matreata. Tunde=ti varfurile daca sunt deteriorate si arse. Mananca sanatos si bea multa apa, de sport nici nu mai pun problema. Si nu in ultimul rand, ai mai multa incredere in tine, daca tu nu te accepti cine altcineva sa o faca?

| Mariuuuk a răspuns:

Pai eu iti spun cum am slabit, dar sa stii ca am pierdut prea mult, prea repede.
Eu am pierdut intr-o luna 7 kg,nu am mai mancat prajit, dulce, paine, fructe la greu, nu mancam dupa ora 5 (este total gresit, trebuie sa mananci cu 3 ore inainte sa te culci) si ma plimbam 2 ore pe zi, caci intr-o ora de alergat pierzi 450 de calorii, intr-una de plimbat 350, mie imi convenea mai mult sa merg. Cand mi-e pofta de ceva, rup o bucatica mica, sunt pofticioasa, si ma hidratam binisor, 1.5-2l de apa, in orice caz, mancam pana-n 1000 de calorii. Pentru par, eu iau de la Sensiblu u n sampon, Herbosophy, au si pentru par degradat, si costa 17 lei.
P.S. Baga mere la greu.

| schmoll a răspuns:

Nu conteaza cine esti,conteaza cea ce esti,crezi ca toti aratam asa cum ne dorim? trebuie sa te iubesti pe tine asa cum esti tu,sa cauti calitatile,sa gandesti pozitiv,tot ce faci sa-ti doresti,in loc sa zici arat oribil,spune azi arat mai bine, burta incepe sa imi scada, sunt puternica, ma accept pe mine insumi, repeta timp de 30 de zile ..si vei vedea schimbarea care e in interiorul tau

| Somebodyღ a răspuns:

Frumusetea vine din interior happy

| shadow72 a răspuns (pentru Somebodyღ):

Termina cu prostiilea astea

| anonim_4396 explică (pentru shadow72):

Sa inteleg ca tu ai sta cu o tipa foarte frumoasa, dar cu un caracter infect? intreb si eu.

| shadow72 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stau cu o tipa foarte frumoasa, cea mai desteapta din generatia ei, matura la gindire, foarte fidela...ah doamne ce bun sunt!
ce sa faci unii se descurca

| heiii a răspuns (pentru shadow72):

Da,da...lucrurile astea pe care le spui nici tu nu le crezi laughing si mai esti si narcisist pe deasupra!

| shadow72 a răspuns (pentru heiii):

Vrei sa iti dovedesc? miti pot da facebook-ul ei si poze cu teancul ei de diplome.
ca sunt narcisist asta e se mai intampla nu se moare din atat

Poti da fb ul oricarei fete, iar pentru mine nu reprezinta nicio dovada. crede ma nu exista frumusete fizica, desteptaciune si comportamentul frumos intr o singura persoana. poate tie ti se pare frumoasa sau poate este priceputa doar intr un anumit domeniu ori se comporta ok cu persoanele la fel ca ea.nu,nu se moare din narcisim, dar nu este nici vreo calitate cu care sa te mandresti.winking

Daca eu vad toate aceste calitati in ea ce conteaza daca exista sau nu cu adevarat?

Conteaza pentru ca ai spus ca tu ai gasit o persoana cu toate calitatile alea.ea nu le are, doar tu le poti vedea.

Sa spunem ca am si slefuit putin la ea.Am spus ca poate nu exista, insa garantez ca sunt toate calitatile adevarate.Haide bai... uite pentru ce ne certam.nu ma poti crede pe cuvant?

Nu,pentru ca nu exista. si nu, n am de gand sa ma mai contrazic sau sa ma cert. o las balta.n ai cum sa mi schimbi parerea.