Buna.
Iti poti lua :
MANCARE : sandwich-uri.
DULCIURI : batoane, chipsuri, covrigei [tot ce e la punga, baton]
LICHIDE : suc acidular [daca-ti place], apa plata, apa minerala.
Parerea mea este sa-ti iei niste bani la tine, ca iti vei lua tot ce vrei. [De mancat, baut, o amintire].
Excursie placuta, distractie!
Pai mancare ai putea sa iti iei 2 sandwich-uri de care iti plac tie, sau din oras gata facute. poti sa iti iei 2-3 batoane fitness sau o punga cu biscuiti si una cu chipsuri-alea cu sare de mare sunt super! cam atat nu cred ca o sa iti fie asaa foame da e bine sa ai de acasa ceva. A si de baut poti lua o sticla cu apa plata avand in vedere ca e cald afara, si cand mai faci popasuri iti poti lua o sticla suc rece. Excursie placuta
Eu zic sa-ti iei bani. Pe autobuz vei sta alaturi de colegi, vei asculta muzica, numai de mancare n-o sa-ti arda. Cand ajungi acolo, mergi impreuna cu prietenii la magazin si-ti iei de-acolo.
Poti lua si de-acasa, dar sigur te vor tenta altele, deci vei face o cheltuiala in plus.
Unde in excursie?
ar trebui sa incepi cu apa, servetele, fructe, senvisuri. oricum nu in cantitate industriala. te cunosti destul sa stii cati poti manca etc.
si ti-am zis, depinde si unde mergi in excursie, ca sa stii daca sa iti mai iei haine la tine, in cazul in care vremea nu-i chiar stabila
mia100خوبصورت întreabă:
Andrei67y5 întreabă: